You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Little Joints van Raytech, krachtpatsers die installatiewerk vereenvoudigen

raytech

 

De Italiaanse fabrikant Raytech geniet naam en faam voor zijn hoogwaardige elektrische verbindingen en accessoires. Bij de populairste producten uit hun assortiment behoren zonder twijfel de Little Joints. Deze kleine, krachtige connectoren of verbindingsdozen worden veelal buiten gebruikt voor het verbinden van elektrische draden op plaatsen waar er sprake is van stof, vuil (modder) en vocht.

In de Little Joints-reeks vindt u o.a. Barney, Dino en Fred terug. Jawel, ze vernoemden hun producten naar de Famous Flinstones. In de kijker vandaag: de Little Joints FRED en FRED Y.

FRED is geschikt voor een rechte aansluiting met één ingang en één uitgang (IN/OUT). FRED Y heeft letterlijk de vorm van een Ypsilon, met dus één ingang en twee uitgangen. De verbindingsdozen zijn ontworpen om een betrouwbare en veilige aansluiting te garanderen, voornamelijk in veeleisende (lees: natte) omgevingen.

Ze zijn ruimtebesparend en voorgevuld met een zachte, transparante en niet-giftige isolerende gel. Hierdoor bespaart u heel wat installatietijd. Bovendien heeft de isolerende gel geen houdbaarheidsdatum.

De verbindingsdozen zijn halogeenvrij en UV-bestendig met beschermingsgraad IP68/IP69K (officieel getest). Veilig en betrouwbaar voor gebruik binnen en vooral buiten op plaatsen waar stof, vuil en vocht alomtegenwoordig is. Denk aan: kelders, tuinen, nabij zwembaden, vijvers of kabels die onder de grond met elkaar moeten worden verbonden.

De verbindingsdozen hebben een klemstrook (3x2,5 mm²) voor de verbinding van een kabel met een diameter van 8 tot 13 mm, met aan elk uiteinde een wartel die een perfecte afdichting en trekontlasting van de kabel garandeert. De verbindingsdozen hebben bovendien een klik- en vergrendelsysteem.

Uw voordeel in een notendop:

De Little Joints is een reeks betrouwbare connectoren die compact, duurzaam en eenvoudig te installeren zijn. Ze zijn voorgevuld met een isolerende gel en dus waterdicht. Ideaal voor buitengebruik.

Bekijk ons assortiment

raytech
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.