You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Living Now: kwalitatief, designvol en slim schakelmateriaal

legrand

 

Met Living Now biedt Legrand een innovatief gamma schakelaars en stopcontacten. Het minimalistische design en de hoogwaardige afwerking zijn een absolute meerwaarde in de woning. Zeker in combinatie met de slimme mogelijkheden van het assortiment.

Schakelmateriaal met hoogwaardige afwerking

Vlak, minimalistisch en precisie: het zijn maar enkele kernwoorden van het Living Now-schakelmateriaal. Dankzij het gepatenteerde floating frame passen schakelaars en stopcontacten zich naadloos aan de muur aan. Ook vlakke stopcontacten zijn beschikbaar in het gamma en zorgen voor een extra strakke afwerking.

De full touch-bedieningen bestaan in drie basiskleuren (wit, zandkleur en mat zwart), met of zonder led-lampje. Daarnaast biedt het gamma ook een uitgebreide keuze aan afwerkingsmaterialen en -kleuren voor de afdekplaten. Zo kunnen jouw klanten hun schakelaars en stopcontacten naar eigen smaak samenstellen.

De voordelen van slimme installatie

Living Now is beschikbaar in drie technologieën: traditioneel met gewoon schakelmateriaal, smart met geconnecteerd schakelmateriaal en MyHOME voor home automation. Gebruikers kunnen de smart-technologie volledig ontdekken via ‘Living Now with Netatmo’, een waaier van geavanceerde functies.

Met de slimme technologie is het bijvoorbeeld mogelijk om via één centrale schakelaar alle verlichting, rolluiken en gordijnen in huis te bedienen. Gebruikers kunnen stopcontacten en schakelaars ook vanop afstand bedienen met hun smartphone of via stemherkenning.

Dankzij het instellen van gepersonaliseerde scenario’s en het gebruik van slimme stopcontacten krijgen de bewoners ook een duidelijk beeld over het energieverbruik in huis waardoor ze het beter onder controle kunnen houden.

Dankzij een laagdrempelig aanbod van innovatieve oplossingen is Living Now het startpunt om het huis om te toveren tot een comfortabele, veilige en energiezuinige woonomgeving, klaar voor de toekomst.

Bekijk ons assortiment

Living Now
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.