You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Logic: een nieuwe generatie grondinbouwtoestellen

Logic

 

De Logic staat synoniem voor een nieuwe generatie grondinbouw toestellen. Een volledig gamma water- en schokbestendige LED inbouw toestellen die met hun krachtige led-arrays een intens lichteffect garanderen. Dankzij verschillende reflectoren, kunt u de Logic gebruiken om bomen of sculpturen te accentueren of om een gevel of grotere tuinelementen uit te lichten. Zo creëert u diepte of belicht uw paden en opritten.
 
De massieve aluminium behuizing met geanodiseerde afwerking garandeert langdurige duurzaamheid, een perfecte koeling van de led. Door deze spot onderaan op te gieten, inclusief neopreen kabel en het afdekglas dubbel te verlijmen garanderen we de 100% waterdichtheid.
  
Maar de Logic staat ook gelijk aan installatie gemak dankzij de ingebouwde waterdichte aansluitingen. Kies tussen een constante stroom waterdichte voeding of een 24v converter en sluit met de waterdichte, meegeleverde, (IP68) connector rechtstreeks aan op het lichtnet of op een 24V voeding. Als optie is er zelfs een installatiedoos beschikbaar om de Logic correct in te bouwen.
 
De montageopties – met of zonder ingebouwde rand – en de ronde of vierkante vorm garanderen u altijd de juiste look en feel, passend bij het design van het gebouw. Voor optimale controle over het lichteffect kan u bij de Logic R OK de LED module makkelijk tilten tot 30° en roteren over 350°, zonder daarbij in te boeten aan het IP65 label. 

Bekijk ons assortiment
Meer op deltalight.be

Logic
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.