You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Maak kennis met de Terra AC wallbox van ABB

Als wereldleider in duurzame transportoplossingen heeft ABB met de lancering van de Terra AC wallbox een nieuwe belangrijke stap gezet om deze e-mobiliteitsrevolutie in het volgende decennium te stimuleren. De wallbox is niet alleen ontworpen om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar kwaliteitsvol en betaalbaar aangesloten opladen in woningen en bedrijven, maar ondersteunt ook de groeiende generatie van gebruikers van hernieuwbare energie die het verbruik van hun eigen stroom willen beheren.

De Terra AC wallbox is beschikbaar in varianten tot 22kW om compatibiliteit met het elektrische systeem van huizen en gebouwen over de hele wereld te verzekeren. Het biedt een veilige, slimme en duurzame laadoplossing die ABB Electrification's Mission to Zero voor slimme steden ondersteunt, een visie voor een zero-emissie realiteit voor iedereen.

De Terra AC wallbox profiteert van connectiviteit die configuratie en software-updates mogelijk maakt via een speciale App of op afstand via de cloud, wat veel flexibiliteit biedt en de behoefte aan on-site interventie minimaliseert en de uptime en efficiëntie maximaliseert.

Ondertussen is elke lader uitgerust met een zeer nauwkeurige energiemeter die kan worden geïntegreerd met slimme energiebeheersystemen voor gebouwen, waardoor geavanceerde belastingsbeheerfuncties mogelijk worden. Dit stelt huis- en bedrijfseigenaars in staat het vermogen van de activa naar behoefte aan te passen om het laadvermogen en de kostenefficiëntie te maximaliseren.

Bekijk het aanbod

Voor meer informatie ga naar of lees meer op: https://new.abb.com/ev-charging/terra-ac-wallbox

ABB


ABB

ABB

ABB


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.