You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Maximale luchtfiltering met de Miele AirControl

Miele AirControl

 

Miele Professional pakt uit met een krachtige nieuwe professionele luchtreiniger.

Midden mei werd de Miele AirControl gelanceerd, een extreem krachtige en professionele luchtreiniger. Het toestel zorgt met het 5-laagse HEPA filtersysteem voor maximale bescherming tegen virussen en voorkomt belasting door fijnstof en luchtjes. Het apparaat is opmerkelijk stil en eenvoudig te bedienen.

 

Automatische programma's maken het mogelijk om het vermogen en de gebruikstijden in te stellen. Een geïntegreerde sensor bewaakt de noodzaak om te ventileren. Deze sensor meet continu het CO₂-gehalte van de lucht in het vertrek. Door de CO₂-sensor is ook de automatische CO₂-modus mogelijk.
De vijf filters hebben allemaal hun eigen specifieke werking. De groffilter verwijdert in het aanzuigbereik grove deeltjes (zoals pollen of pluizen) uit de luchtstroom. De fijnfilter houdt deeltjes en fijnstof tegen. De HEPA H14-filter ontdoet de lucht in het vertrek van 99,995 procent van de deeltjes met een grootte van 0,1–0,3 μm. Daartoe behoren ook micro-organismen zoals virussen. De actiefkoolstoffilter neutraliseert geurstoffen. De nafilter optimaliseert de luchtafvoer en zorgt voor een gelijkmatige verdeling.

Miele Pro: Air control

 

Miele Pro: Air control

Drie varianten

Dankzij lichtlopende wieltjes kunnen de Miele AirControl-luchtreinigers mobiel en flexibel gebruikt worden, overal waar een stopcontact beschikbaar is. De Miele AirControl is er in drie varianten.

Model PAC 1080 is geschikt voor ruimtes tot 80 m² en biedt in die klasse een premiumprestatie.

De Miele AirControl is daarnaast ook verkrijgbaar als PAC 1045 voor ruimtes tot 45 m² en als PAC 1200 voor ruimtes tot 200 m².

De toestellen kunnen op grotere oppervlaktes ook met elkaar gecombineerd worden. Dankzij deze varianten kan het apparaat in diverse omgevingen worden ingezet zoals kantoor -en schoolgebouwen, wachtruimtes, fitnesscentra, horeca, en andere collectiviteiten.

 

Bekijk het volledige aanbod van Miele Pro

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.