You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Meervoudige contactdozen van Legrand

meervoudige contactdozen

 

Met de meervoudige contactdozen van Legrand bent u geruster en wint u aan efficiëntie in al uw activiteiten en ruimten. Praktisch, ingenieus en esthetisch: steeds een oplossing binnen handbereik!

De basisfuncties zijn als volgt:

  1. U kunt kiezen uit 3 tot 6 contactstoppen om uw apparaten aan te sluiten
  2. Uitgerust met georiënteerde stopcontacten voor een optimale aansluiting van uw apparaten
  3. Het aansluitsnoer heeft een lengte van 1,5 meter of  3 meter
  4. U heeft de keuze uit met of zonder een aan/uit verlichte schakelaar. Het gemak van de schakelaar is dat u alle aangesloten apparaten in één keer aan of uit zet.
  5. Er zijn verschillende bevestigingsmethoden om aan uw specifieke behoeften te voldoen: aan de muur, op de vloer, op een werkblad, aan een tafelpoot, ...
  6. Verschillende afwerkingen voor een naadloze integratie in alle interieurstijlen

Daarnaast zijn er ook de geavanceerde functies zoals de vlakke contactdoos, de overspanningsbeveiliger en belastingsindicator.

Met de vlakke contactdoos van Legrand beschikt u over een beveiligde en esthetische contactdoos die de ophoping van stof tegengaat. De stekkergaten geven alleen mee wanneer een stekker wordt ingebracht. Dankzij het draaiende blok kunt u de contactdozen naar wens plaatsen in welke richting dan ook.

De overspanningsbeveiliger, belastingsindicator en geïntegreerde beveiligingsschakelaar geven u gemoedsrust, waar u de contactdozen ook voor gebruikt. Het blok wordt namelijk automatisch uitgeschakeld als het maximale vermogen wordt overschreden. Wanneer u één of meerdere apparaten afkoppelt kan de meervoudige contactdoos terug ingeschakeld worden.

Voor elke ruimte is er een aangepaste oplossing. Of u nu uw bureau ordelijk wil houden tijdens het telewerken, uw GSM draadloos wilt opladen naast uw bed of die rondslingerende kabels rond u TV eindelijk eens wilt opruimen. Met de meervoudige contactdozen van Legrand heeft u steeds een oplossing binnen handbereik.

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.