You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nexans presenteert de Lineax High Performance rubberkabel

lineax

 

De LINEAX rubberkabel van Nexans is al lang een gevestigde waarde. LINEAX is nu nog beter geworden en heet voortaan LINEAX HIGH PERFORMANCE. Dankzij zijn buitengewone duurzaamheid en flexibiliteit is LINEAX HP de ideale oplossing voor heel wat toepassingen. Hij vinkt immers alle voorwaarden af voor een zorgeloos gebruik op bouwwerven, in industriële omgevingen, bij evenementen en zelfs in koel- en vriescellen!

Bouwwerven

Werven zijn per definitie steeds in beweging. De ondergrond is in het beste geval ruwe beton, maar vaker aangestampte aarde vol stenen met her en der plassen. En naarmate de bouw vordert, moet je je mobiele uitrustingen verplaatsen. Wil je niet om de haverklap te maken krijgen met kabels waarvan de markering weggesleten is of die helemaal beschadigd zijn, dan zijn de LINEAX HP rubberkabels van Nexans het antwoord: het zijn soepele maar robuuste, mechanisch sterke kabels die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en waarvan ook de markering slijt- en schuurvast is.

Industrie

Binnen in productie-ateliers worden kabels vaak blootgesteld aan allerlei industriële oliën en vetten. En draaiende machines doen hun kabels nu eenmaal meetrillen. Ook deze uitdagende omstandigheden zijn een kolfje naar de hand van de LINEAX HP rubberkabels van Nexans.
Buiten, zoals in havenomgevingen, komen daar nog het opspattende water en de regen bij, net als de wisselende weersomstandigheden van stralende zon over stortregens tot vorst. LINEAX HP blijft even soepel meedraaien en geeft niet op.

Evenementen & markten

Markt- of kermiskramen betrouwbaar van stroom voorzien terwijl duizenden voeten op de kabels trappen? Zowel bij stralend zomerweer als in de gietende regen? LINEAX HP van Nexans is UV- en weerbestendig zonder aan soepelheid in te boeten.

Koel- & vriescellen

De intense kou in koel- en vriescellen gecombineerd met de trillingen veroorzaakt door de koeling noodzaakt het gebruik van kabels die hier soepel mee om kunnen. LINEAX HP van Nexans blijft mechanisch sterk en soepel bij temperaturen tot -25°C.

Bekijk ons assortiment
Meer info op nexans.be

lineax

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.