You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

NexiTech nu ook verkrijgbaar in DALI uitvoering

eaton nexitech dali

 

NexiTech is een modern led noodverlichtingsarmatuur, waarin betrouwbaarheid, stijl en kwaliteit worden gecombineerd. NexiTech is eenvoudig te installeren en biedt een verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden. En vanaf nu is NexiTech ook als DALI armatuur verkrijgbaar.

NexiTech is een veelzijdig armatuur dat zowel geschikt is voor vluchtwegverlichting als enkel- en dubbelzijdige vluchtwegsignalering. De armaturen kunnen zowel aan muren als plafonds gemonteerd worden. Daarnaast heeft u de keuze om ze in- of op te bouwen. Hoewel NexiTech uitermate geschikt is voor het gebruik binnen, kan de armatuur met behulp van een IP65 kit eenvoudig tot buitenarmatuur worden getransformeerd. Met deze kit kan de NexiTech ook goed toegepast worden in vochtige en stoffige omgevingen zoals ondergrondse parkeerplaatsen of in lichte industrie.

DALI

DALI is de wereldwijde standaard die wordt gebruikt voor het monitoren en aansturen van verlichting. Het is oorspronkelijk ontworpen om algemene verlichtingsarmaturen aan te sturen. Inmiddels is het op veel DALI-systemen mogelijk om naast verlichtingsarmaturen ook noodverlichting aan te sluiten. DALI wordt op het gebied van noodverlichting uitsluitend gebruikt om armaturen te testen en te monitoren. In tegenstelling tot reguliere verlichting wil je noodverlichting natuurlijk niet schakelen of dimmen, maar wil je alleen maar weten of een armatuur nog aanwezig is, correct functioneert en of de accu in orde is.

Met de NexiTech DALI versies wordt het nu ook mogelijk om deze armaturen aan uw (reeds aanwezige) DALI-systeem te koppelen en zo te monitoren. U hoeft hiervoor geen separaat monitoringsysteem meer aan te schaffen en te installeren.

 

Bekijk ons assortiment

Eaton.be

eaton nexitech dali
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.