You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

NIEUW: LED Waterproof Classic

De OPPLE Lighting LED Waterproof is inmiddels een bekende voor de markt, een waterdicht armatuur met vele toepassingen in bijvoorbeeld industrie, utiliteit en de agrarische sector. Het huidige Waterproof assortiment biedt met diverse specificaties voor elk budget al een geschikte oplossing met de productfamilies Waterproof Performer, Ecomax en Basic. Met het toevoegen van de Waterproof Classic biedt OPPLE nu ook een Waterproof met de “klassieke uitstraling” en flexibele aansluitmogelijkheden met alle voordelen van LED.

De Waterproof Classic is een 1-op-1 alternatief voor bestaande TL armaturen in de bekende maten. Het armatuur is voorzien van een te openen UV bestendige polycarbonaat kap en heeft naast een kabelinvoer op de uiteinden ook een voorbereide mogelijkheid in het midden van de achterzijde van het armatuur.

De efficiënte, prismatische kap zorgt voor comfortabel licht gecombineerd met een hoge systeemefficiëntie van 120 lm/W. De beschermingsgraad van IP65, een slagvastheid van IK08 in combinatie met de vandalismebestendige RVS bevestigingsclips en beugels maakt de Waterproof Classic een duurzame oplossing voor veeleisende omgevingen waaronder bijvoorbeeld openbare parkeergarages.

bekijk hier het assortiment

cap
cap

Zoals bij het hele OPPLE LED Waterproof assortiment is er goed nagedacht over het installatiegemak. Het armatuur is op vele punten voorbereid op de verschillende montage- en aansluitmogelijkheden. Standaard worden er diverse accessoires meegeleverd zoals schroeven, pluggen, pendelhaken, wartels, tules, borgbouten en -moeren. Daarnaast is het mogelijk om 3 elektrische fases door de lussen in het armatuur.

Optioneel is er van elke uitvoering ook een versie met 1 uur of 3 uur noodverlichting beschikbaar. Zowel bij vervanging als bij nieuwe installaties is de OPPLE LED Waterproof Classic een goede keuze. Voor meer informatie, kijk op onze website: OPPLE.COM of vraag een van onze medewerkers.


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.