You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Surface Bulkhead van Ledvance

Robuuste vandalismebescherming en intelligente sensortechnologie

 

ROBUUST, STEVIG EN VANDAALBESTENDIG

LEDVANCE Surface Bulkhead wordt gekenmerkt door een robuust ontwerp, een slagvaste behuizing gemaakt van versterkt polycarbonaat met IK10 classificatie en een hoge IP65 beschermingsgraad. Torx schroeven maken het moeilijker om de armaturen te verwijderen met een conventionele schroevendraaier, waardoor ze ideaal beschermd zijn tegen vandalisme. Deze armaturen in de Performance Class leveren een lange levensduur van 50.000 uur (L70).

 

4 VARIANTEN VOOR VEILIGHEID EN EFFICIËNTIE

De LEDVANCE Surface Bulkhead armaturen zijn verkrijgbaar in 4 varianten: on/off, Sensor, Emergency en Sensor Emergency uitvoering. Iedere variant kent twee afmetingen (250 mm – maximaal 800 lumen en 300 mm – maximaal 1400 lumen)

De sensorversies zijn uitgerust met de nieuwste sensortechnologie. De flexibele instelopties maken verlichting naar wens mogelijk. Zo worden lichtcomfort en veiligheid gecombineerd met maximale efficiëntie:

- HF-sensortechnologie voor bewegingsdetectie

- Vier-staps schemerschakeling; activering instelbaar tussen 2 en 50 lux

- Bewegingssensor met breed detectiebereik (voor wand- en plafondmontage); vijf niveaus instelbaar tussen 10 en 100 procent

- Houdtijd van 5 seconden tot 30 minuten instelbaar

 

Surface Bulkhead is verkrijgbaar in twee verschillende diameters, in twee behuizingskleuren (wit en zwart) en twee lichtkleuren (3.000K en 4.000K). Zowel de opalen diffusor als de behuizing zijn vervaardigd van UV-bestendig polycarbonaat. RING en EYELID zijn als accessoire separaat verkrijgbaar.

Het armatuur maakt een eenvoudige installatie op muur en plafond met doorbedradingsoptie mogelijk. Door een grote verscheidenheid van totaal 32 versies is het armatuur inzetbaar in een breed scala aan toepassingen. Ideaal voor directe vervanging van armaturen met traditionele CFL lampen in toepassingen zoals gangen, trappen, passages, onderdoorgangen, residentieel etc. Dankzij de hoge IK-rating is Surface Bulkhead tevens zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes. LEDVANCE biedt een garantie tot 5 jaar.

 

bulkhead

SF BULKHEAD

ring

Met RING

 

eyelid

Met EYELID

 

Bekijk het aanbod surface bulkhead

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.