You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nieuwe balansventilatie-unit Flux+ Flat

renson flux flat

 

Met de Flux+ Flat lanceert Renson de eerste in een nieuwe reeks compacte, geconnecteerde en vraaggestuurde balansventilatietoestellen, geschikt voor zowel nieuwbouw als grondige renovaties.

Dit is het enige balansventilatietoestel op de markt dat z’n ventilatieniveau naast vocht- en VOC-, ook afstemt op basis van centrale CO2-detectie. In combinatie met de warmteterugwinning (die een thermisch rendement oplevert tot 91%) en het lage vermogen levert dat een uiterst energiezuinig, stil en volautomatisch ventilatiesysteem op. De unit is beschikbaar in uitvoeringen met een nominaal debiet van 275 m³/h of 225 m³/h, beiden verpakt in een behuizing van amper 118 x 74,5 x 30 cm die zelfs in de meest compacte (technische) ruimtes past, zowel tegen het plafond als de wand.

Flux+ Flat werd ontworpen in functie van een snelle en vlotte installatie. De verpakking is bedrukt met een boorsjabloon waarmee je tijd wint bij het positioneren van de unit en aftekenen van de boorgaten. Voor wandmontage gebruik je de meegeleverde beugels. Ook monteren tegen het plafond lukt voortaan perfect in je eentje dankzij de 2 extra meegeleverde beugels voor het Quick-Fix ophangsysteem én het feit dat de compacte unit amper 25 kg weegt.

Bovendien vergemakkelijkt Renson de installatie en inregeling van de Flux+ Flat met dezelfde digitale tools als de Healthbox 3.0. Zo kan je elk project op voorhand van achter je laptop aanmaken, aan een medewerker toewijzen en ‘preconfigureren’ met debieten en zones via het digitale My-Lio beheerplatform. Op de werf begeleidt de Renson Ventilation Set-up app je stap voor stap door de installatie, inbedrijfstelling en inregeling van het ventilatiesysteem.

Het resultaat? Tot 50% besparing op de totale voorbereidings-, installatie- inregel- en opvolgtijd voor wie elk project op deze manier aanpakt.

Bekijk ons assortiment
renson.net

renson flux flat
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.