You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nieuwe catalogus Indigo Lighting

indigo lighting

De nieuwe Indigo-catalogus komt uit op 1 juni 2019. Hij is dikker want hij kreeg meer dan 100 extra pagina's. Hij kreeg een volledige make-over zodat verlichtingsexperts nog makkelijker hun armaturen kunnen kiezen.

We hebben de indeling grondig herzien. Meer gesegmenteerd, zoals je op de nieuwe Indigo-website vindt. Daar kan je al onze armaturen in 360° bekijken.

Met deze nieuwe catalogus van 2019-2020 blijft Indigo meer dan ooit trouw aan zijn roots. Ons DNA kreeg vorm door spots. En het zijn de spots die nog altijd bijdragen aan onze evolutie, met resoluut architecturale armaturen.

 

Nieuwe architecturale Downlights

GARI, DUCA, LENA en SORA hebben allemaal een radicaal ontwerp gemeen dat de meest veeleisende klanten zal bevallen.

Lageluminantiespots, beschikbaar in 7 en 13W, dimbaar (fase-afsnijding en DALI) met verschillende optische effecten en TRIMLESS-uitvoeringen (d.w.z. zonder kraag, voor een naadloze integratie).

indigo lighting downlight

 

Nieuwe architecturale rails

VIGO, BERN, PARO, IRO, CADIX en ONEX. Deze opbouw- en inbouwarmaturen hebben één ding gemeen: je kan ze aanpassen aan het nieuwe INDIGO-railsysteem. Het assortiment omvat bundels met verschillende hoeken, spots voor accentverlichting, wall-washing en hanglampen.

Deze nieuwe uitgave is ook bedoeld als inspiratiebron met voorbeelden van realisaties waarbij de armaturen van Indigo de show stelen. 

Bovendien biedt Indigo ook nu weer innovatieve verlichtingsproducten aan in spots, buitenverlichting (uitbreiding van het "zonnegamma” en introductie van draagbare verlichting), en hang- en wandlampen.

De nieuwe catalogus Indigo Lighting zal gestockeerd worden bij Cebeo.

indigo lighting rails

indigo lighting rails 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.