You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nieuwe CORE1 van SMA voor nog meer veiligheid en betrouwbaarheid

sunny tripower core1

 

De Sunny Tripower CORE1 omvormer heeft er twee nieuwe geïntegreerde functionaliteiten bij om zonnestroominstallaties nog duurzamer te maken. Om te voorkomen dat het falen van een verbinding in een zonnestroominstallatie aanleiding geeft tot vlambogen, is de CORE1 nu uitgerust met automatische vlamboogdetectie of AFCI. Die schakelt de omvormer onmiddellijk uit wanneer een vlamboog optreedt en brengt je als installateur op de hoogte om verdere actie in te plannen.

De IV-curve diagnose is een tweede nieuwigheid. Ze biedt de mogelijkheid om de IV-curve te scannen en weer te geven. De IV-curve is de verhouding tussen stroom en spanning aan de DC-zijde en geeft de gezondheid van de zonnestroominstallatie weer. Een krachtige tool dus voor het identificeren van afwijkingen. Dankzij de geïntegreerde software in de SMA omvormers kun je in één keer nagaan wat de status is van de zonnestroominstallatie.

In combinatie met andere geïntegreerde functionaliteiten, zoals SMA ShadeFix of SMA Smart Connected, versterkt dit de positie van de CORE1 als de oplossing bij uitstek voor commerciële zonnestroomprojecten binnen het megawattbereik.

De CORE1 beschikt ook over een overspanningsbeveiliging. Zo vermijd je overspanningsschade als gevolg van directe en indirecte blikseminslag, een van de meest voorkomende oorzaken van schade aan zonnestroominstallaties.

Kies voor een complete omvormer die klaar is voor de toekomst. De nieuwe versie, Sunny Tripower CORE1 50-41, is nu al beschikbaar. Klik hier voor de brochure of klik hier voor de datasheet.

Plaats nu je SMA bestelling in de webshop

 

Bekijk ons assortiment

core1
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.