You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ongeëvenaard Xtra!

De nieuwe PowerTOP® Xtra familie van 16 tot 125 A

Op zoek naar industrieel CEE contactmateriaal bestand tegen een ruw hantering onder de zwaarste omgevingsomstandigheden én bovendien eenvoudig en veilig in gebruik?
Dan biedt het PowerTOP® Xtra gamma – beschikbaar van 16 A tot 125 A én voorzien van
X-CONTACT® binnenin - de beste oplossing!

Beleef de CEEvolution!

De vier succesfactoren.

PowerTOP® Xtra is een compleet vernieuwd gamma CEE contactmateriaal voor iedere toepassing, gekenmerkt door vier succesfactoren:

 

Ergonomisch

Ergonomie opnieuw gedefinieerd

De ergonomische behuizingsvorm van de PowerTOP® Xtra-familie wordt gekenmerkt door gripvaste oppervlakken, wat het gebruik aanzienlijk vereenvoudigt en de bescherming tegen verwondingen gevoelig verhoogt.

Eenvoudige montage

Eenvoudige montage

De montage van de PowerTOP® Xtra werd verder geperfectioneerd met als resultaat nog kortere montagetijden, een nog eenvoudigere manipulatie en een minimaal gebruik van extra gereedschap.

Veilige aansluiting

Eenvoudige en veilige aansluiting met ErgoCONTACT en SafeCONTACT

ErgoCONTACT: de schroevendraaier wordt niet zijwaarts, maar recht wordt aangezet, wat de schroefdruk in de greep geleid. De schroefweg wordt ook ondersteund door een geleidekraag. Per contact hoeft slechts één schroef te worden vastgezet.
SafeCONTACT: de versie PowerTOP® Xtra S is uitgerust met de snijklemtechniek SafeCONTACT, de schroefloze aansluittechniek voor stekkers en koppelingen. Strippen of voorbehandelen van de geleiders is overbodig; dus een kortere aansluittijd.

Nieuwe contacthulsoplossing

Alle PowerTOP® Xtra met X-CONTACT® binnenin

Met X-CONTACT® beschikt het MENNEKES contactmateriaal over een volledig nieuwe contacthulsoplossing. De kenmerken van deze nieuwe X-CONTACT®-technologie:

  • Innovatief: Door de gesleufde bussen met hun verende kracht drukt de stekkerpin de verende opening van de contactbus open, waarbij tot 50% minder krachtsinspanning bij het in- of uitpluggen vereist is.
  • Duurzaam: Zelfs bij veelvuldig in- en uitpluggen onder belasting vertoont het busmateriaal geen slijtageverschijnselen. Vuil en oppervlaktecorrosie worden bij het in- en uitpluggen er vanzelf afgeschraapt.
  • Eenvoudig: Het gebruik van X-CONTACT® vereenvoudigt de werkprocessen. Zo kan het contactmateriaal ook bij een stroomsterkte van 125 A gemakkelijk door één persoon worden gemanipuleerd.
  • Veilig: De speciale contactvorm zorgt in combinatie met het verende materiaal voor een veilige contactsluiting.

 

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Bekijk hier onze edities van Cebeo Projects, Cebeo

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.