You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nieuwe reeks plafonddetectoren van Niko

detectors

 

Gebouwen energiezuiniger, veelzijdiger en toekomstbestendiger maken, en tegelijk het leven eenvoudiger maken voor installateurs, voorschrijvers en eindgebruikers. Dat is het idee achter de nieuwe reeks plafonddetectoren P40 en M40 van Niko.

De reeksen koppelen bekroond design aan DALI-2-gecertificeerde functionaliteit en de allerbeste detectieprestaties. Samen met Niko's unieke SnapFit-montagesysteem, de ingebouwde 2-wegs-Bluetooth®-communicatie en de intuïtieve Niko detector tool app en het detector portal, maken de nieuwe detectoren het erg eenvoudig voor installateurs, voorschrijvers en eindgebruikers om hun projecten op duurzame wijze comfortabeler en energie-efficiënter te maken.

Oog voor resultaat: een sterke line-up voor je project

De nieuwe Niko detectoren zijn getest volgens de IEC 63180-norm. Een garantie op betrouwbare detectieprestaties die onafhankelijk getest werden, in een gecontroleerde omgeving. De detectoren uit de P40 en M40 reeks zijn tot nu toe de enige met 6 GHz-immuniteit. Zo kun je zeker zijn van een toekomstbestendige oplossing met de allerbeste prestaties.

Adviseurs en architecten kunnen kiezen uit verschillende types detectiebereik in een combinatie van 230 V of DALI-2-gecertificeerde detectoren; master, secundair of met integratie van de BMS-controller.

Oog voor installatiegemak: dubbel zo snel, half zoveel inspanning

De nieuwe detectoren zijn ontworpen om installatie zo snel, eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Dankzij het SnapFit-montagesysteem en de eenvoudige bekabeling kan de installatietijd serieus worden teruggeschroefd.

De 2-wegs-Bluetooth®-communicatie met de intuïtieve Niko detector tool app en de cloudgebaseerde Niko detector tool portal zorgen ook voor eenvoudige instelling. De tools hebben meerdere slimme functies, zoals directe identificatie van de detector, begeleide configuratie en automatisch voorbereide documentatie.

Bekijk ons assortiment
niko.eu

detectors
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.