You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nieuwe Sinamics G120 Smart Access Module

MAKKELIJKERE HANDLING VAN SINAMICS G120-FREQUENTIEREGELAARS, VIA UW MOBILE DEVICE

Modulaire frequentieomvormers uit de SINAMICS G120-reeks in bedrijf stellen, diagnosticeren en onderhouden? Dat doet u voortaan vlot via uw smartphone, tablet of laptop, dankzij de nieuwe SINAMICS G120 Smart Access Module. De energie-efficiënte modulaire frequentieregelaars van de SINAMICS G120-serie zijn bijzonder breed inzetbaar, ook in ruige omstandigheden, dankzij hun speciale koelingsconcept. Sinds kort gebruikt u de componenten nog gemakkelijker, met de nieuwe Smart Access Module.

 

Draadloze handling

Met deze nieuwe telg uit de G120-reeks maakt u een draadloze wifi-verbinding tussen uw smartphone, tablet of laptop, en SINAMICS G120 met Control Units CU230P-2 en CU240-E2, SINAMICS G120C en SINAMICS G120P met CU230P-2. Zo wordt uw mobile device een krachtige tool waarmee u heel eenvoudig vanop afstand de frequentieregelaars in bedrijf stelt, diagnosticeert en onderhoudt.

Verder kunt u via de nieuwe oplossing ook de motor testen, in JOG-modus. U ontvangt snel eventuele foutmeldingen of waarschuwingssignalen via de draadloze verbinding, en kunt instellingen mobiel resetten of saven.

Zeer gebruiksvriendelijk

De Smart Access Module instellen en gebruiken lukt via een webbased toepassing. Deze is bruikbaar in elke conventionele webbrowser en met om het even welk standaardbesturingssysteem. Zo hoeft u geen bijkomende software te downloaden. Eenmaal aan de slag, vindt u snel uw weg in de userinterface en het menu. Beide zijn immers heel intuïtief.

Eenmaal begonnen, snel verder

Moet u meerdere frequentieomvormers installeren, dan verloopt dit ook vlotter met de nieuwe G120 Smart Access Module. Via uw mobile device kunt u immers de parameters van een frequentieregelaar dupliceren en naar een andere smartphone, tablet of laptop sturen, om er de volgende component mee in bedrijf te stellen. Of u verwisselt de module van de ene naar de andere omvormer, en stelt ze allemaal met één mobile device in bedrijf. De instellingen worden dan overgezet via de module zelf.

 

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.