You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nieuwe vrijstaande kasten VX SE in 300mm

Nog niet zo lang geleden, introduceerden we de nieuwe VX SE kast, de opvolger van de uitlopende SE 8 kast.

Met de VX SE focussen we niet enkel op vernieuwing en vervanging, we willen ook aan jullie vraag naar een 300mm diepe kast beantwoorden. Naast de bekende dieptematen 400, 500 en 600 mm is de plaatstalen variant VX SE ook beschikbaar met diepte 300 mm: uitermate geschikt voor toepassingen in de gebouwentechnologie.

De 300mm diepe kast is dan ook standaard leverbaar uit ons assortiment met een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Deze VX SE is bij uitstek de oplossing wanneer je behoefte hebt aan een vrijstaande oplossing zonder al te veel toeters en bellen. Een basiskast die snel klaar is voor gebruik.

Meer efficiëntie

Deze vrijstaande kast biedt meer efficiëntie bij de planning en montage, dankzij verregaande digitalisering met QR-codes op alle bewerkbare vlakke delen, EPLAN macro’s en tekeningen in diverse dataformaten.

Bovendien is VX SE compatibel met de VX25 aanbouwkast. De bodems van beide kasten zijn nu identiek. Je kan dus eenvoudig de accessoires voor kabelinvoer overnemen en installeren. Via de extra adapterprofielen kunnen ook de VX systeemchassis ingebouwd worden.

Beschikbaarheid

De VX SE is vanaf nu beschikbaar in zowel plaatstalen als roestvaststalen uitvoering. Alsook de IP66/NEMA4 en NEMA4X uitvoeringen zijn beschikbaar.

Nuttige links

Meer voordelen ontdek je via de microsite. Voor een snelle omschakeling kan je gebruikmaken van de conversietabel (pdf). Ook de VX SE brochure (pdf) bevat een schat aan informatie.

Bekijk ons assortiment
VX SE op rittal.com

vx se
vx se
vx se
vx se
vxse 300mm
vxse 300mm
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.