You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Niko's draadloze bridge voor Niko Home Control

wireless bridge

 

De sleutel om Zigbee®-producten voor traditionele bekabeling en de digitale energiemeter te verbinden met een Niko Home Control installatie op busbekabeling.

Met Niko’s nieuwe draadloze bridge voor Niko Home Control kunnen installaties op busbekabeling nu uitgebreid kunnen worden met al de nieuwste Niko Home Control toestellen uit de Zigbee®-reeks, zoals geconnecteerde stopcontacten en draadloze detectoren. Tot nu toe waren die enkel beschikbaar voor installaties op traditionele bekabeling. Met Niko's nieuwe draadloze bridge kan elke gebruiker nu alle Niko Home Control functies gebruiken en zijn installatie eenvoudig uitbreiden, vandaag en in de toekomst.

Dankzij het slimme ontwerp kun je de draadloze bridge moeiteloos aansluiten. Met een bijgeleverde kabel sluit je ze gemakkelijk aan op een USB-poort van de connected controller. Er is geen extra bekabeling of externe voeding nodig. De bridge wordt vervolgens eenvoudig ingesteld via de gebruiksvriendelijke en gekende Niko Home Control programmeersoftware. Als resultaat kan de eindgebruiker alle aspecten van dit systeem bedienen met één applicatie, de Niko Home app.

De draadloze bridge kan ook aangesloten worden op een digitale meter met een RJ12-kabel. De verbinding gebeurt automatisch*, waardoor alle gegevens van de digitale meter meteen te zien zijn in de Niko Home app. Hierdoor krijgt de gebruiker inzicht in het energieverbruik van de woning en in de hoeveelheid zelfgeproduceerde zonne-energie die terug op het net wordt geplaatst. Samen met de integratie van geconnecteerde stopcontacten uit de Zigbee®-reeks ontstaan er zo heel wat nieuwe mogelijkheden om efficiënt met energie om te springen voor Niko Home Control gebruikers met een installatie op busbekabeling.

(*) Neem contact op met je netbeheerder om de P1-poort van de digitale meter te activeren

Bekijk ons assortiment
Meer info op niko.eu

wireless bridge
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.