You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Welkom in de toekomst van verbinding- en beschermingssystemen

nvent


Commerciële constructie ingenieurs, energiebedrijven, datacenterbeheerders en industriële producenten over de hele wereld vertrouwen al lang op nVent CADDY, ERICO, ERIFLEX en RAYCHEM producten om in hun beschermings- en elektrische aansluitingsbehoeften te voorzien.

Deze marktleidende merken zijn nu verenigd in een nieuw bedrijf: nVent.

 

BEDRIJFSSEGMENTEN EN NVENT MERKEN

nVent is een multinational met wereldwijd bijna 9.000 werknemers. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in drie bedrijfssegmenten, waarvoor we een aantal van de meest erkende merken in de elektrische industrie aanbieden. 

Onze nVent oplossingen worden ingezet over verschillende sectoren, zoals industrie, energie, commerciële en residentiële sectoren en infrastructuur werkzaamheden.

 

nVent

nVent

nVent

 

ONZE PRODUCTEN EN OPLOSSINGEN

BEVESTIGINGS EN ELEKTRISCHE AANSLUITINGSSYSTEMEN

De veiligheid van een elektrisch systeem is gelijkwaardig aan de componenten die gebruikt worden om kabel- en draadsystemen te beveiligen en te beschermen.  Installateurs en ontwerpers van elektrische installaties vertrouwen al heel lang op nVent producten en applicaties, of het nu gaat om de bevestigingsoplossingen of elektrische beveiligingssystemen die allen voldoen aan de gangbare internationale normen en standaarden.

 

nvent erico

nVent ERICO

nVent ERICO levert componenten voor systemen die zijn ontworpen voor elektrische beveiliging, spoor- en transportconnectiviteit, telecommunicatieinstallaties en openbare en industriële elektrische installaties.

bekijk aanbod

 

nvent caddy

nVent CADDY

Het merk nVent CADDY ontwerpt bevestigings- en ondersteuningsproducten voor elektrische installaties, bescherming in geval van brand of aardbeving en datacommunicatie.  Verder levert het ook nog toepassingen voor verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen.

bekijk aanbod

 

nvent eriflex

nVent ERIFLEX

nVent ERIFLEX producten zijn specifiek ontworpen voor ruimtebesparende laagspanningsvoeding en aardingssystemen voor elektrische panelen.

bekijk aanbod

 
ELEKTRISCHE VERWARMINGKABELS EN ANDERE TOEPASSINGEN

Of het nu gaat om bevroren leidingen, lekkende vloeistoffen of ontsporingen van treinen, rampen kunnen ons leven direct beïnvloeden. 

 

nVent Raychem

nVent RAYCHEM

nVent RAYCHEM oplossingen omvatten een brede waaier aan producten voor vorstbeveiliging of temperatuursbehoud in industriële installaties (fabrieken, gebouwen en infrastructuur), componenten  voor allerhande warmtesystemen, brandwerende bekabeling, evenals thermostaten en regelaars.   Tevens staat nVent RAYCHEM in de markt bekend om zijn elektrische vloerverwarmingssystemen voor commerciële en residentiële toepassingen.

bekijk aanbod

 Ontdek nVent - met meer dan 100 jaar ervaring en uitmuntendheid - op nVent.com

KLIK HIER


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.