You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Altijd aan de veilige kant met OBO

Uitgebreid gamma beschermt tegen blikseminslagen en overspanningen.

Onweersbuien kunnen snel leiden tot blikseminslagen en overspanningen. Een gevaar dat vaak wordt onderschat. Want dit kan niet alleen aanzienlijke materiële schade tot gevolg hebben, maar ook mensenlevens kunnen in gevaar komen door gevaarlijke potentiaalverschillen en daaruit voortvloeiende branden. De bliksem- en overspanningsbeveiligingssystemen van OBO Bettermann garanderen een effectieve beveiliging. Ze zijn optimaal op elkaar, en op de eisen in de verschillende zones afgestemd. Van het onderscheppingssysteem, dat de volledige energie van een blikseminslag moet afleiden, tot de fijne netwerkbeveiliging , die direct voor een eindapparaat wordt geïnstalleerd, worden laatste spanningspieken geëlimineerd.

 

bliksem- en overspanningsbeveiligingssystemen

OBO Bettermann is een van de meest ervaren fabrikanten van bliksem- en overspanningsbeveiligingssystemen wereldwijd. OBO ontwikkelt en produceert al bijna 100 jaar gestandaardiseerde bliksembeveiligingscomponenten. Toen begin jaren 70 de triomfantelijke opmars van de elektrische typemachine naar de moderne computer begon, reageerde OBO met de V-15 overspanningsafleider en zette nieuwe maatstaven. Talloze nieuwe producten, zoals de eerste steekbare overspanningsbeveiliging type 2 met VDE-keurmerk of de eerste steekbare bliksemstroomafleider type 1 met koolstoftechnologie, hebben de basis gelegd voor het omvangrijke assortiment van OBO.

OBO's eigen onderzoek en ontwikkeling op het gebied van bliksembeveiliging werd in 1996 gepromoot door het onderzoekscentrum BET met een van de grootste bliksemimpulsstroomgeneratoren in Europa en talrijke testfaciliteiten. In het huidige BET-testcentrum worden bliksem- en overspanningsbeveiligingscomponenten, bliksembeveiligingsstructuren en overspanningsbeveiligingsapparatuur getest door hooggekwalificeerde specialisten in overeenstemming met de normen. OBO-oplossingen staan ​​daarom altijd voor de hoogste kwaliteit.

OBO zorgt niet alleen voor een optimale bliksem- en overspanningsbeveiliging met een uitgebreid productportfolio en geteste kwaliteit, maar ondersteunt klanten ook met vragen over producten, montage en planningsadviezen in elke projectfase.

 

Bekijk het volledige aanbod van OBO

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.