You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ontdek de nieuwe Rittal AX en KX behuizingen

Meer en meer van de Rittal-klanten gebruiken de innovatieve compacte en kleine behuizingen AX en KX.

Wat zijn de nieuwigheden van deze generatie?

▪    30 nieuwe functies

▪    30% minder montagetijd

▪    30% meer ruimte voor kabels

In de gedigitaliseerde omgeving van de besturingskasten zijn steeds meer kabels nodig om het toegenomen aantal sensoren en actoren te sturen. Door de modulaire constructie, geoptimaliseerde uitsparingen en grotere wartelplaten ontstaat gemiddeld tot een derde meer ruimte voor het doorvoeren van kabels. De in de zijwanden geperste nokken dragen hier ook aan bij, omdat de interieur opbouwrails eenvoudig, nauwkeurig en vormsluitend kunnen worden geplaatst. Omdat een raster van 25 millimeter wordt gebruikt, kunnen de systeemtoebehoren van het vloerstaande kastsysteem VX25, probleemloos worden gebruikt. Het systeem heeft hierdoor minder onderdelen nodig en de mechanische bewerking, zoals boren enz., vervalt volledig.

 

 

eittal
ritsal

Diversiteit voor verschillende eisen:

De nieuwe series voldoen aan een groot aantal uiteenlopende eisen. Als in klem- of busbehuizingen maar weinig componenten hoeven te worden geplaatst, zijn de compacte behuizingen KX vanaf een grootte van 150 mm x 150 mm x 80 mm de geschikte keuze. De wand-/vloerkasten AX zijn leverbaar met diepten van 210 mm tot 400 mm en een maximale grootte tot 1.000 mm x 1.400 mm en 1.200 x 1.200 mm. De modellen zijn zowel verkrijgbaar in gelakt plaatstaal als in roestvaststaal. Ondanks de toegenomen toepassingsmogelijkheden heeft het systeem minder componenten en toebehoren nodig, wat de complexiteit sterk vermindert.

Surf naar de AX en KX microsite en maak kennis met alle voordelen van de nieuwe Rittal compacte en kleine behuizingen. Onze handige online tools (configurator & conversiehulp) ondersteunen je bij een eenvoudige omschakeling.


De
RiCS. onze gratis configurator.

Het productconfiguratietool Rittal Configuration System (RiCS) maakt een eenvoudige en snelle 3D-configuratie van kasten, behuizingen, toebehoren en modificaties mogelijk. Een automatische plausibiliteitscontrole zorgt voor een foutloze configuratie van de juiste toebehoren. Gebruikers kunnen de tekening en de stuklijsten downloaden. Gelijktijdig krijg je een aantal files aangereikt om het productieproces te versnellen. De gegenereerde tekening van het geheel in DXF-formaat kan ook in CAD-systemen opgenomen worden. Hierdoor is aanzienlijk minder tijd voor het engineeringsproces nodig.

Conversiehulp

Upload de AE, CM, KL, EB of BG stuklijst voor productconversie en ontvang meteen de lijst met resultaten. Met deze tool zet je ook snel artikelnummers om. 

 
Downloads

Download de brochure en lees het persbericht. 

 

Bekijk het gamma van Rittal
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.