You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ontdek Eaton's small E-stop

een compacte noodstop met LED verlichting en maximale bescherming

eaton


De small E-stop noodstopknop combineert functionaliteit met veiligheid en een uniek, compact design. De small E-stop is een innovatief bedieningselement dat opvalt vanwege het compacte formaat en vernieuwende verlichtingssysteem.

De innovatieve 360° verlichte ring zorgt voor betere zichtbaarheid en vergroot zo de veiligheid van de machines en systemen. Dankzij uitgebreide goedkeuringen en certificaten, en de modulariteit met het volledige RMQ assortiment, kan dit apparaat gemakkelijk en op flexibele wijze worden toegepast in een breed scala aan toepassingen.

Compacte afmeting

De small E-stop heeft met zijn 30mm diameter en optimale hoogte/diameterverhouding de perfecte afmeting om deze harmonieus te integreren in het ontwerp van bijna iedere toepassing.

eaton

 

Verhoogde herkenbaarheid vanuit alle posities in alle omgevingen

De gepatenteerde 360° verlichte ring biedt een verhoogde veiligheid en zichtbaarheid doordat de knoppen zichtbaar blijven in donkere omgevingen, en te zien zijn vanuit alle posities. Ook wordt de herkenbaarheid vanaf de bovenzijde / voorzijde verbetert door de verlichte lens aan de bovenkant / voorzijde van de knop.

 

Status-herkenning door 7 verschillende kleuren

Het ingebouwde RG(B) LED element geeft u de mogelijkheid om 7 verschillende kleuren te tonen, waardoor status-herkenning van de machine vanaf een afstand mogelijk wordt gemaakt.

 

Diverse uitvoeringen

De small E-stop is met trekontgrendeling of draaiontgrendeling te verkrijgen en tevens beschikbaar in een standaard RMQ M22 (22mm) alsook een RMQ Flat M30 (30mm) variant waardoor het mogelijk is deze met de gehele RMQ serie te combineren. Daarnaast is de knop ook zonder verlichte ring, of in zwarte variant te verkrijgen. 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.