You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Opple dynamische LED-verlichting voor scholen

Opple


Al veel scholen in België zijn uitgerust met het OPPLE Smart Lighting systeem.

En met succes; leerlingen en leraren functioneren beter in de klas, de hele dag door.

 

De combinatie van LED-verlichting met beperkte verblindingshinder en de mogelijkheid om de verlichting met een druk op de knop in zones te schakelen en/of te dimmen maakt OPPLE LED-verlichting geschikt voor scholen.

Licht is een belangrijke factor in het gevoel van welzijn van de gebruikers van een ruimte. Het draagt bij aan de sfeer, de motivatie en de mate van concentratie. Met OPPLE Smart Lighting in de klas creëert u een gezonde leeromgeving waarbij leerlingen en leraren betere resultaten kunnen behalen.

Het OPPLE Smart Lighting  assortiment bevat tevens een slimme sensor die de combinatie daglicht en kunstlicht continu perfect kan afstellen en ook op basis van aanwezigheid het systeem kan aansturen om comfort en energiebesparingen te optimaliseren.
Het systeem kan dus autonoom functioneren, maar de leraren blijven in controle over de verlichting in hun klaslokaal met behulp van de draadloze schakelaar.

Wilt u meer weten over de verlichting van OPPLE Lighting voor scholen of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie op een school? Neem contact op met je vertegenwoordiger of Cebeo filiaal.

DOWNLOAD BROCHURE

opple

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.