You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Optimaliseer je dagelijkse werkzaamheden met MobiwayTM MOB

mobiway

 

Nexans lanceert deze zomer de vernieuwde Mobiway MOB-kit, een innovatieve oplossing voor het gemakkelijk vervoeren en installeren van kabels. Dankzij het ergonomische ontwerp wordt het transport en het afrollen van kabels vereenvoudigd, waardoor de installatietijd ten opzichte van de klassieke methode wordt gehalveerd.

De nieuwe Mobiway MOB-kit is lichter, gebruiksvriendelijker en is uitermate geschikt voor de installatie van kabels op middelgrote en grote bouwplaatsen.

De herbruikbare kit is nu ook duurzamer met meer dan 75% gerecycleerde materialen. Het vervangt de eerste generatie van Mobiway kits die in 2019 werd gelanceerd en biedt een stabielere en robuustere oplossing die de veiligheid op de werkplek verbetert en de levensduur van producten op de bouwplaats verlengt. Om nog makkelijker te werken kan je de kits aan elkaar vastklikken zodat je meerdere kabels tegelijk kan afrollen.

De nieuwe Mobiway MOB-kit is compatibel met de bestaande Mobiway kabelhaspels. Je kan dus onmiddellijk aan de slag met je huidige voorraad Mobiway haspels XVB Cca en ALSECURE XGB Cca Easy Strippable.

Bekijk ons assortiment

mobiway
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.