You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nieuwe Outdoor armaturen in het Opple Lighting assortiment

Met het toevoegen van de “LED Bollard” en “LED Post Top” producten breidt Opple Lighting haar aanbod in buitenverlichting uit. Deze degelijke armaturen met een modern design zijn ontwikkeld voor professionele toepassingen en beschikken over de juiste specificaties om uitstekend te integreren in zowel bestaande landschappen als in nieuwbouw projecten.

 

fds

LED Bollard (performer)

Deze “lichtzuil” is een cilindervormig armatuur met de lichtbron in het bovenste deel van de 60cm of 90cm hoge uitvoering. Het armatuur geeft 360° licht en schijnt, dankzij de speciale polycarbonaat optieken, in een brede lichtbundel met name richting de grond om hinderlijke verblinding te minimaliseren en een egaal lichtbeeld te creëren op straat, om het gebouw of in de tuin. De LED Bollard is beschikbaar in zowel 3000K als 4000K met een lichtopbrengst tot wel 1.000lm. De kleurweergave-index (CRI/RA) is hoger dan 80 zodat kleuren goed te herkennen zijn. Het armatuur is waterdicht (IP65) en ook de polycarbonaat optiek kan tegen een stootje (IK08). De gegoten aluminium behuizing wordt op een stevige, gesloten, voet gemonteerd waardoor vervuiling door vocht, stof en insecten wordt voorkomen. Met de standaard meegeleverde IP68-connector is het armatuur eenvoudig en veilig aan te sluiten. 

LED Post Top (performer)

Dit paaltoparmatuur heeft een open, modern design en is beschikbaar in meerdere uitvoeringen die geschikt zijn voor de meeste gangbare masten met een diameter van 60mm of 76mm. Dankzij de verschillende bundelhoeken (breed - W en asymmetrisch - AS) en vermogens (33W, 50W of 68W) is dit armatuur voor vele toepassingen waar functionele verlichting gevraagd wordt een stijlvolle en praktische oplossing. De LED Post Top is beschikbaar in zowel 3000K als 4000K met een lichtopbrengst van 4.000lm tot wel 9.2000lm. De lichtbron zit in de bovenzijde van het armatuur en is naar beneden gericht wat helpt om lichthinder te beperken en efficiënt een egaal lichtbeeld te creëren op straat, parkeerplaats of om het gebouw. Ook dit armatuur is gemaakt van gegoten aluminium met een polycarbonaat optiek. Een degelijk armatuur dat naast een IP66 en IK08 beschermingswaarden ook een piekspanningsbeveiliging tot 10kV heeft. In combinatie met de uitstekende warmteafvoer garandeert Opple Lighting jarenlang een onderhoudsvrije lichtoplossing. 

 

 

ds

dfs

qdfg


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.