You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Panduit OneMode: verhoog de snelheid van multimode glasvezelkabels

Panduit OneMode

 

Elke dag duiken er in scholen, kantoren en fabrieken meer en meer apparaten op die bandbreedte nodig hebben. Scholieren gebruiken laptops en voor ieder apparaat moet een verbinding en bandbreedte beschikbaar zijn. In kantoren is er het "bring your own device"-fenomeen, waarbij voor elk apparaat een connectie nodig is. Op de fabrieksvloer worden op grote schaal sensoren gebruikt, die allemaal een verbinding met de automatiseringssoftware van de fabriek nodig hebben. De gemeenschappelijke vereiste bij al deze apparaten is bandbreedte. De meeste campusnetwerken zijn uitgerust met standaard multimode glasvezelbekabeling. De bandbreedte van een bestaande glasvezelbackbone vergroten, is makkelijker gezegd dan gedaan. Traditiegetrouw zijn er slechts twee manieren om uw glasvezelbackbone te upgraden: de oude bekabeling eruit halen en vervangen, of sleuven graven en nieuwe glasvezelkabels toevoegen. In de praktijk zijn geen van beide goede opties - het kost veel tijd en geld en verstoort de normale activiteiten op kantoor of fabrieksvloer. De bestaande verbindingen worden onderbroken, wat betekent dat alle apparaten die bandbreedte nodig hebben, onbruikbaar worden.

Maar vandaag is er een alternatief:  OneMode van Panduit. 

Panduit's OneMode is een passieve mediaconverter die uw bestaande multimode backbone converteert naar singlemode, geschikt tot 100G door het elimineren van modale dispersie. Voor de installatie van OneMode is alleen toegang tot de uiteinden van de bestaande multimode glasvezel nodig, waardoor de installatie snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. De installatie neemt minder dan een halve dag in beslag en de kosten liggen 40-60% lager dan wanneer de oude glasvezel wordt verwijderd en vervangen.

OneMode is aantrekkelijk voor scholen, universiteiten, zorginstellingen, bedrijven, industriecomplexen en andere campusmarkten. Zij hoeven geen sleuven meer te graven en glasvezel te vernieuwen om hun netwerkinfrastructuur te upgraden.

Bekijk ons assortiment
Meer info op panduit.com

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.