You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Panduit introduceert RapidID™, geautomatiseerd je netwerkbekabeling beheren

rapidid

 

Netwerkdocumentatie kan de downtime tijdens een storing drastisch verminderen, maar het documenteren van de fysieke infrastructuur kost veel tijd en wordt vaak over het hoofd gezien of is verouderd. Met RapidID is handmatige invoer van gegevens niet meer nodig, waardoor het documentatieproces minder pijnlijk en minder foutgevoelig wordt.

Het RapidID™ Network Mapping System automatiseert het arbeidsintensieve en foutgevoelige kabeldocumentatieproces, wat resulteert in een snellere en eenvoudigere manier om kabels en patchkabels te plaatsen en te traceren. Het is een praktisch alternatief voor de traditionele handmatige aanpak en bij uitstek geschikt voor het aanleggen van een nieuwe telecomruimte, het lokaliseren van geïnstalleerde bekabeling, of het vervangen van een netwerkswitch. 

 

Zo werkt het:

  1. Installeer Panduit voorgelabelde koper of fiber patchkabels met een unieke RapidID barcode.

  2. Download de RapidID mobiele app van iOS of Android app stores op een tablet. De mobiele app registreert en verifieert de kabellocaties tijdens het scannen. Gegevens kunnen worden geëxporteerd om handmatige, foutgevoelige gegevensinvoer uit te sluiten. De software geeft een melding bij correcte of foutieve kabellocatie.

  3. Scan de barcodes met de bluetooth draagbare scanner om:

    • snel en nauwkeurig nieuwe kabelinstallaties vast te leggen en te documenteren zonder handmatige gegevensinvoer

    • bestaande kabels te traceren om het tegenoverliggende eindpunt te vinden zonder eraan te hoeven trekken en zo het risico te lopen ze los te koppelen en een netwerkstoring te veroorzaken.

Bekijk het volledige aanbod van Panduit
Panduit website

rapidid

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.