You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

OSRAM PARATHOM PRO PAR16 van Ledvance


ledvance

Betere prestaties voor professionals

De OSRAM PARATHOM® PRO PAR16 lamp van LEDVANCE is een professioneel dimbaar LED alternatief voor 230V halogeenlampen. Een spotlamp die in vele opzichten nagenoeg de sterkste is: met een zeer hoge kleurweergave (CRI: ≥ 97), een lange levensduur van 40.000 uur en een zeer hoge kleurconsistentie: ≤ 3 SDCM.

De PARATHOM® PRO PAR16 is een eenvoudige vervanging van halogeenlampen dankzij compact full-glass ontwerp met enkele optiek. Beschikbaar in de kleurtemperaturen 2700K, 3000K en 4000K.

 

Dankzij de lange levensduur is deze lamp ideaal voor in hotels, restaurants en residentiële toepassingen waar langdurig gebruik vereist is. De perfecte lamp daarom voor applicaties van deze soort. De PARATHOM® PRO is in zijn vormgeving en specificaties uniek in zijn soort. De nieuwe generatie brengt een 80W versie zonder aanvullend koelelement.

ledvance

ledvance

ledvance

 

PARATHOM® PRO heeft een SDCM van slechts 3. Deze SDCM waarde staat voor de onderlinge kleurafwijkingen tussen lampen. Hoe hoger dit getal, des te groter de kleurverschillen tussen dezelfde soort lampen in eenzelfde toepassing.

De zeer hoge CRI waarde ≥ 97 laat de natuurlijke echtheid van de kleuren beter tot zijn recht komen. Denk daarbij aan toepassingen in kledingwinkels, galerieën, juweliers en groente- en fruitwinkels waar dit aspect van belang is.

Dankzij de beter op elkaar afgestemde elektronische componenten en de robuustere technologie is de PRO serie de juiste lamp voor veeleisende toepassingen, bijvoorbeeld langdurig gebruik en veel schakelingen. De lamp is daardoor ook ideaal voor gebruik in gesloten armaturen. LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar.

 

Bekijk hieronder de HIGHLIGHTS van de PARATHOM® PRO PAR16 vs. de PARATHOM® DIM PAR16 GU10

 

                        
PARATHOM® PRO   
PARATHOM® DIM
Levensduur:  40.000 uur      25.000 uur
Kleurweergave:   CRI ≥ 97    CRI ≥ 90
Kleurafwijking:   SDCM ≤ 3    SDCM ≤ 5
  Bekijk aanbod
Bekijk aanbod
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.