You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Pro-Aqua III: industriële LED verlichting van Prolumia

prolumia pro aqua 3

 

Op industriële plekken dient de verlichting op orde te zijn. Vaak zijn dit grote ruimtes waar over het algemeen gezien onoverzichtelijke hoeken en donkere plekken worden gecreëerd door diverse omstandigheden. Denk hierbij aan overdekte parkeergarages of hoge magazijnen. Om iedere plek goed te kunnen verlichten is de juiste LED verlichting nodig. Prolumia heeft een groot assortiment aan industriële verlichtingsarmaturen waardoor zicht, gebruikerservaring en veiligheid worden gewaarborgd.

Slagvast en waterdicht

Een voorbeeld van industriële verlichting van Prolumia is de Pro-Aqua III. Met dit hoogwaardige armatuur kunnen conventionele TL (-D) armaturen eenvoudig en efficiënt vervangen worden. De Pro-Aqua III serie is slagvast en waterdicht (IP66) en daardoor geschikt voor industriële toepassingen. De prismatische afscherming zorgt voor een mooie lichtverdeling. De Pro-Aqua III is daarnaast voorzien van een Osram Optotronic driver waarmee tussen maar liefst vier verschillende lichtstromen geschakeld kan worden. Ook is de Pro-Aqua III optioneel beschikbaar met een noodfunctie.

Toepassingsgebieden Pro-Aqua III

De Prolumia Pro-Aqua III is ideaal voor vochtige ruimtes of plekken waar een slagvaste lichtlijn verantwoord is. Denk hierbij aan kelders, parkeergarages, gangen en magazijnen. Door de zeer hoge efficiency van 150 Lm/W met een maximale lichtstroom van 7800 Lm zijn de Pro-Aqua III armaturen namelijk een geschikte keuze om deze ruimtes maximaal te verlichten. De Pro-Aqua III is verkrijgbaar in drie lengtes waardoor er voor iedere toepassing een formaat naar wens gebruikt kan worden.

Waarom de Pro-Aqua III

  • Waterdicht LED armatuur (IP66) van polycarbonaat met Prismatische afscherming
  • 3 standaardlengtes: 60, 120 en 150cm
  • Lichtstroom schakelbaar in 4 standen via dip switch op driver
  • Efficiency 150 Lm/W
  • Stabiele Osram Optotronic driver
  • Kabelinvoer ook mogelijk via achterzijde
  • Voorzien van RVS klemmen
prolumia pro aqua III

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.