You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Qcells Q.PEAK DUO-G11 series staat voor kwaliteit en innovatie

Qcells Q.PEAK DUO-G11

 

The Q.PEAK DUO-G11 serie combineert state-of-the-art technologie en een slim ontwerp waardoor het een passende oplossing biedt voor de meeste daken in de Benelux. The all-black versie, Q.PEAK DUO BLK M-G11+, is onderscheidend door het strakke design, een efficiëntie van 20.8% en vermogensklasse tot 400 Wp. Dit tezamen maakt het tot een van de meest krachtige modulen in de markt.

De + voor jouw zonne-energiesysteem

Q.PEAK DUO BLK M-G11+ heeft standaard 25-jaar product- en vermogensgarantie. Dit is de plus die ontzorgt en optimaal comfort biedt, minimaal 25 jaar lang. Hierdoor biedt het meer zekerheid en minder onafhankelijkheid op het gebied van energievoorziening en eigen energiebehoeften.

Een nieuwe standaard

Alle producten van Qcells ondergaan een strenge kwaliteitscontrole uitgevoerd door TÜV Rheinland. Het Quality Controlled PV (QCPV) testprogramma is door dit internationaal erkent onafhankelijk instituut speciaal ontwikkeld om de kwaliteitsstandaarden in de sector naar een hoger plan te tillen.

About Qcells

Qcells is een van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van hernieuwbare energie en heeft bekendheid verworven als producent van hoogwaardige zonnecellen en modulen, systeemoplossingen en opslagsystemen.

Ondersteund door de R&D afdeling in Duitsland en het wereldwijde productienetwerk biedt Qcells een flexibele productie footprint. Qcells streeft naar een continue groei met onder andere een sterke focus op de Europese markt.

In tijden van stijgende energieprijzen en zorgen over zekerheden en stabiliteit werkt Qcells hard aan energiebesparende systeemoplossingen zodat consumenten optimaal kunnen profiteren van zelf geproduceerde groene energie.

Bekijk ons assortiment

Qcells Q.PEAK DUO-G11 series
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.