You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Régis André volgt Alexander Dewulf op als CEO van Cebeo

Waregem, januari 2021 – Sinds 1 januari 2021 heeft Cebeo, marktleider in België in de distributie van elektrotechnisch materiaal, een nieuwe CEO. Régis André volgt Alexander Dewulf op die sinds 2008 CEO was van Cebeo.


 

Alexander Dewulf kwam in 2008 aan het roer bij Cebeo. Hij werkte voorheen bij grote bedrijven zoals Siemens. Gedurende een periode van 13 jaar werd Cebeo de onbetwiste nummer één op de markt, dankzij organische groei alsook via verschillende belangrijke acquisities. Cebeo realiseerde in 2019 bijna 600 miljoen omzet, en telt 56 filialen. Alexander Dewulf start nu met een internationale missie voor de Sonepar groep, de holding waartoe Cebeo behoort, als Senior Vice President Global Sourcing Office Private Label.

 

Régis André, 57 jaar en Fransman, komt over van het Franse CGED, waar hij tevens CEO was. CGED maakt deel uit van Sonepar Frankrijk. Daarvoor beoefende Régis André zowel financiële functies als algemene directiefuncties in het domein van de professionele groothandel, in Frankrijk en Italië.

 

régis andré
 
Over Cebeo

Cebeo uit Waregem werd in 1922 in Kortrijk opgericht door Charles Bultiauw en is gespecialiseerd in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische diensten en oplossingen voor de residentiële, tertiaire en industriële sector. Cebeo is marktleider in België en biedt zijn klanten een compleet aanbod in producten, ondersteuning, logistieke diensten en e-business. (www.cebeo.be). Cebeo maakt deel uit van de Sonepar Group.

 

Cebeo maakt deel uit van de Sonepar Group

Sonepar is een onafhankelijke familiale Groep, wereldleider in de distributie van elektrisch materiaal aan professionelen, oplossingen en aanverwante diensten. Sonepar begeleidt zijn klanten op talrijke markten en realiseert, gebruik makend van de competentie en passie van zijn 48.000 medewerkers, een omzet van 24 miljard euro. Dankzij zijn dicht netwerk – 145 bedrijven actief in 48 landen op 5 continenten – en de digitale oplossingen die ontwikkeld worden, verstevigt de Sonepar Groep dagelijks zijn service voor en de relatie met zijn klanten. De ambitie: ‘La Référence’ worden voor al zijn partners. www.sonepar.com

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.