You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Rendement op elk niveau met Zehnder ComfoAir PRO 300

zehnder

Haal meer kwaliteit en voordeel uit je HRV-systeem

Een woning of appartementsgebouw optimaal én voordelig ventileren? Hoe groot of klein je project ook is, met de ComfoAir PRO 300 van Zehnder gaat dat efficiënter dan ooit.

Deze budgetvriendelijke HRV-unit met warmterecuperatie (systeem D) heeft alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energie-efficiënt ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge EPB-normen voldoet. 

De beste keuze voor zowel installateurs en EBP-bureaus als voor architecten en bouwfirma’s. 

Bekijk aanbod op e-shop

 

Gegarandeerd bewezen kwaliteit 

De ComfoAir PRO 300 is een uiterst geschikte en betrouwbare ventilatie-unit om te voldoen aan de eisen van het E-peil en blijft daar na installatie ook aan voldoen. Door de constante debietregeling is het ingestelde luchtdebiet altijd gegarandeerd. 

Het hoge rendement van de warmtestroomwisselaar (laag stroomverbruik en hoge warmterecuperatie) garandeert een zeer energie-efficiënte werking, waardoor een vraaggestuurde ventilatie minder belangrijk wordt en dat resulteert in een bijzonder gunstig E-peil

De geluidsdemping in de ComfoAir PRO 300 zorgt voor een uiterst laag geluidsniveau, waardoor de eindgebruiker in alle rust kan genieten van een comfortabel binnenklimaat, gegenereerd door het stilste ventilatiesysteem op de markt.
 
 

zehnderzehnder

De voordeligste 

Deze voordelige en energie-efficiënte ventilatieoplossing past in elk nieuwbouw- en renovatieproject. Als installateur geniet u met de ComfoAir PRO 300 van een zeer eenvoudige, correcte en snelle installatie, inregeling en indienststelling.

De ventilatie-unit is zeer gemakkelijk te bedienen door de eindgebruiker via het display of een externe schakelaar. De ComfoAir PRO 300 is ten slotte de meest prijsefficiënte ventilatie-unit. Het vergt namelijk slechts een zeer kleine investering om het E-peil laag te houden. 

Kortom, de ComfoAir PRO 300 van Zehnder is de voordeligste, stilste en duurzaamste HRV-unit met de gegarandeerde kwaliteit van een A-merk die een onophoudelijk hoog gevoel van comfort geeft. 

Meer info op Zehnder.be

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.