You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ontdek de nieuwe Renson ventilatie-unit Waves op Batibouw

renson waves


Je vindt Renson op stand 4.219


De ‘Waves’ biedt dé oplossing voor alle verbouwingen waar het niet wettelijk verplicht is om een centraal ventilatiesysteem te installeren. Voor de installatie van deze afvoerventilator is dan ook geen luchtkanalennet nodig. Voor wie dus enkel z’n badkamer opknapt, een extra toilet installeert of een nieuwe keuken bijbouwt en daarbij in één klap komaf wil maken met vochtproblemen en geurtjes, is dit dan ook de ideale decentrale ventilatie-oplossing.

Anders dan bestaande standaard badkamer- of toiletventilators (die je zelf moet aan- en afzetten via een schakelaar, of die achter de verlichtingsschakelaar aangesloten zitten), stemt de Waves z’n ventilatieniveau volautomatisch af op het vochtgehalte en de geurtjes die hij 24/7 via z’n sensoren detecteert. Maar het gaat ook verder dan dat.

De Renson Waves is beschikbaar in 2 variaties: eentje uitgerust met een vocht- en een VOC-sensor (geurtjes) zoals hierboven beschreven, en eentje met vocht-, VOC- én CO2-sensor. Het maakt van dit type van de Waves dan ook de geknipte oplossing om een totaalrenovatie waar geen ruimte blijkt voor een ventilatiekanalennet toch volautomatisch én vraaggestuurd te kunnen ventileren.


Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.