You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Renson Waves als eerste decentrale ventilatie-unit

Renson Waves: De eerste decentrale ventilatie-unit met CO2-meting en autokalibratie op de markt

Goed nieuws voor de honderdduizenden woningeigenaars zonder ventilatiesysteem, of waar de bestaande ventilatie defect is of onvoldoende werkt. 

Want met de Waves heeft Renson, de eerste volautomatische decentrale ventilatie-unit met vocht, VOC- én CO2-meting op de markt. Dé oplossing als een klassiek ventilatiesysteem om praktische redenen niet mogelijk is.

renson

 

renson

Voor wie z’n badkamer opknapt, een extra toilet installeert of een keuken bijbouwt, is de Renson Waves de ideale decentrale ventilatie-oplossing. Al dan niet als vervanger van een standaard badkamer- of toiletventilator (manueel bediend via een schakelaar, of automatisch gekoppeld aan de lichtschakelaar), stemt de Waves het ventilatieniveau volautomatisch af op het werkelijke vochtgehalte en de geurtjes die hij de klok rond via ingebouwde sensoren detecteert. Bijvoorbeeld na een warme douche, het gebruik van deo of een toiletbezoek.

Naast de variant met een vocht- en VOC-sensor tegen geurtjes, is er ook een variant met een extra CO2-sensor beschikbaar. De geknipte oplossing om bij een totaalrenovatie waar geen ruimte is voor ventilatiekanalen tóch volautomatisch te ventileren.

Extra info over Waves met vocht- en VOC-sensor

Extra info over Waves met CO2-, vocht- en VOC-sensor

 

 

De Waves is daarnaast ook hyperintelligent én handig in gebruik. Dankzij de ingebouwde autokalibratie, in functie van de lengte en weerstand van de ventilatiekanalen, weet het toestel hoe hard het moet werken om een ruimte doeltreffend te ventileren. Dat maakt ook de installatie een fluitje van een cent. De Waves is compatibel met alle (bestaande) ventilatiebuizen met een diameter van 100 en 125 mm. Daarbij kan in een mum van tijd de oude ventilator vervangen worden. Vervolgens gewoon de stap-voor-stap-gids in de app volgen en de autokalibratie doet de rest. Ventileren was nooit zo makkelijk!

Bekijk op de e-shop 


Makkelijk te installeren:

 

renson

 

renson

 

renson

 

renson

 

renson waves 05

 

renson

 

renson

 

renson waves 08

 

Bekijk de installatievideo hier:

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.