You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Sanutal: verzorg de kwaliteit van lucht die je inademt in huis

sanutal air

 

Een huis is meer dan alleen een thuis. In het afgelopen jaar hebben we gezien dat dit ook vaak onze bureau, kinderopvang, fitness of studieplaats is. We spenderen meer en meer tijd in ons huis waardoor het van groot belang is dat we dit voorzien van een goed ventilatiesysteem.

Dat bergingen kleiner en kleiner worden en we allemaal wat extra plaats willen voor een wasmachine of zonneboiler te plaatsen is een feit. Daarom hebben we er bij Sanutal voor gekozen om zowel de eindklant als installateur deze ruimte te geven en een ventilatietoestel te voorzien die aan het plafond kan gemonteerd worden.

Het compacte ventilatietoestel Sanutal AIR zorgt voor het aanbrengen van verse lucht in de droge ruimtes en het afzuigen van vervuilde lucht in de natte ruimtes. Door een constante ventilatie in de woning zijn sensoren in feite niet nodig.

Het toestel is voorzien van een ingebouwde WIFI-module waardoor je als installateur deze kan opstarten zonder enige extra internetverbinding. Dit geeft je de mogelijkheid om in ruwbouwfase de ventilatie 100% af te werken. Verder kan deze bediend worden met een 4 standenschakelaar of de applicatie die te vinden is in iedere appstore.

Het ventilatietoestel Sanutal AIR is beschikbaar in 4 modellen met een range van 250 t.e.m. 550m³/h. Zo beschik je over dé ideale oplossing voor ieder appartement, woning, villa of penthouse.
Kortom het meest compacte, budgettair en gebruiksvriendelijk plafond ventilatietoestel met een laag geluidsniveau en vermogen.

Samen met het assortiment van gegalvaniseerde ventilatiekanalen en toebehoren bieden we met Sanutal een totaaloplossing aan voor jouw installatie. Als extra dienst leveren wij als fabrikant de legplannen en materiaallijst bij het behandelen van een volledig project.

Meer info op sanutal.be

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.