You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Siemens Scalance X-100: Prijsbewuste netwerkoplossing van industriële kwaliteit

siemens

 

De juiste industriële switch voor elke toepassing, daar staat het Siemens SCALANCE X-gamma voor. Van ingewikkeld en groot tot compact en eenvoudig. Voor dat laatste is de SCALANCE X-100-serie ideaal, met voordelige netwerkoplossingen voor kleine netwerken dicht bij de machine.

Eenvoudig, voordelig en robuust

De SCALANCE X-100-serie is bedoeld voor eenvoudige toepassingen in industriële omgevingen. De stevige metalen behuizing en de beveiligde RJ45-poorten zorgen dat ze tegen een stootje kunnen. De toestellen passen op DIN-rails, maar ook op S7-1500-rails. De redundante voeding garandeert dat ze blijven werken als één voeding wegvalt.

SCALANCE XCM-100PoE unmanaged switch

De jongste telg in de SCALANCE-familie is de XCM-100PoE. Deze unmanaged switches zijn geschikt voor elektrische en/of optische signalen en bruikbaar in ster- en ringtopologieën. Unmanaged switches zijn de ideale plug-and-play-oplossing voor snelle, eenvoudige netwerkconfiguraties. Dankzij de SFP-poorten is een brede waaier aan glasvezel connecties mogelijk.

Bij Power over Ethernet (PoE) worden data en elektriciteit over dezelfde kabel getransporteerd. Daardoor verminderen de complexiteit en de kosten van de installatie drastisch. De XCM-100PoE-switches hebben een ruime 120 W aan vermogen te verdelen, via 8 PoE+-poorten (elk met een maximum van 30 W). Dat vermogen wordt automatisch toegewezen.

SCALANCE XCM-102 media converter

De compacte SCALANCE XCM-102 media converter zet elektrische signalen om in optische signalen, tot afstanden van maar liefst 26 km. Zo zet je eenvoudig netwerken op met koper en glasvezel. Ook hier vinden we SFP-poorten voor een veelvoud aan connecties.

Bekijk ons assortiment

siemens

Power over Ethernet (PoE) vermindert de complexiteit en de kosten drastisch.
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.