You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Het Simon 24 schakelmateriaal is veiliger, sneller en eenvoudiger

Simon 24 schakelmateriaal

 

Simon 24

 

Simon stelt met het Simon 24 schakelmateriaal een gamma voor met oog voor esthetiek en functonaliteit. Een serie schakelaars dat beschikbaar is in verschillende kleuren en zo in verschillende soorten ruimtes kan passen. Door kleuren, vormen en afwerkingen te combineren breidt u uw mogelijkheden uit. Creativiteit is dan ook een sleutelwoord zodat items in harmonie kunnen gecombineerd worden.

De belangrijkste feature van het Simon 24 schakelmateriaal zit in het Push&Go mechanisme dat de installatie in alle soorten inbouwdozen (compatibel met alle inbouwdozen op de markt) vereenvoudigt en schroeven overbodig maakt. Een mechanisme dat veiliger en 3 keer sneller dan normale schakelsystemen te installeren is. Dit mechanisme is voorzien van bevestigingsklauwen die garant staan voor een perfecte bevestiging, ongeacht de staat van de inbouwdoos of de muur. Een mechanisme dat is ontworpen om efficiënte oplossingen aan te reiken. Een ongeëvenaarde ervaring van integratie.

  • De drie steunpunten oefenen veel druk uit op de inbouwdoos en staan zo garant voor een goede plaatsing en bevestiging van het systeem.
    • Dit systeem vereenvoudigt het installatieproces en sluit menselijke fouten uit.
    • Aangezien er geen schroeven worden gebruikt die met de tijd kunnen loskomen, wordt de perfecte, totale en duurzame bevestiging gegarandeerd.
    • Veilige installatie, zelfs op inbouwdozen tot 20 mm.

  • De plaatsing van klassiek schakelmateriaal is tijdrovend omdat er heel wat tijd kruipt in het bevestigen of aanschroeven van de klauwen. Dankzij het Simon 24-mechanisme verloopt de installatie veel sneller
  • Indien u het mechanisme wenst te verwijderen of af te stellen, dient u enkel een schroevendraaier te gebruiken. Deze steek je in daarvoor voorziene holte en zo kan je het mechanisme verwijderen of opnieuw afstellen.

Simon 24 is kortom veiliger, sneller en eenvoudiger.

Simon 24

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.