You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

SINAMICS V20: Eenvoudig te bedienen

sinamicsv20

 

Sinamics V20-frequentieregelaars van Siemens zijn perfecte oplossingen voor eenvoudige aandrijftaken. 

Tegenwoordig zien we een tendens om voor steeds meer toepassingen in de machine- en installatiebouw speciale automatiserings- en aandrijfoplossingen aan te wenden. Een tendens die zich ook doorzet bij eenvoudige toepassingen met weinig veeleisende bewegingsprofielen. Ook voor het dagelijks gebruik biedt deze eenvoudige omvormer, een voor zijn klasse, aantal innovatieve functionaliteiten aan:

Zo kunnen geoptimaliseerde parametersets makkelijk naar andere omvormers worden overgezet met behulp van een SD- of MMC-kaart en de Parameter loader. Laatstgenoemde is een interface met batterijvoeding en een geheugenkaartslot, waardoor het uitlezen of kopiëren van instellingen mogelijk is zonder externe voeding van de frequentieregelaar.

 

sinamics v20

 

Verder kan de omvormer op afstand worden bestuurd via de BOP (Basic Operator Panel) in combinatie met de opklikbare BOP-interface.
Deze laatste biedt ook de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de omvormer in bedrijf te nemen en parametersets op te laden en te kopiëren naar andere omvormers.


Met de SINAMICS V20 Smart Access Module kan je uw mobiele apparaten (smartphone, tablet, laptop) draadloos via Wi-Fi verbinden met de SINAMICS V20. Zo beschikt u over een krachtige tool met talrijke functies voor draadloze inbedrijfstelling, diagnose en service.

LEES MEER

v20 smart access module
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.