You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Sirius Act, de nieuwe generatie drukknoppen

Siemens Sirius Act

Eenvoud in installatie. Eenvoud in gebruik. Eenvoud in design…
kortom, eenvoud troef.

 

Sirius Act is een nieuwe generatie drukknoppen met een robuust design en IP69K beveiligingsgraad. De vier designfamilies in plastic en in metaal zijn zeer esthetisch van vorm en uiterst gebruiksvriendelijk.

 

U heeft de keuze uit een breed gamma van toetsen, noodstopknoppen, keuzeschakelaars, vergrendelbare schakelaars en verklikkers met akoestisch en optisch signaal. De toetsen die op het voorpaneel worden gemonteerd zijn naadloos te combineren met de verschillende soorten contacten en LED modules op de achterzijde. Met behulp van de online configurator maakt u in een handomdraai uw keuze en stelt u in een mum van tijd uw bestelling samen.

Bij de ontwikkeling is in het bijzonder de nadruk gelegd op de eenvoud van installatie. Dankzij het revolutionair klikconcept, is het mogelijk om snel en zonder gereedschap deze nieuwe drukknoppen foutloos te monteren

De IP69K beveiligingsgraad maakt de Sirius Act lijn op zijn beurt ongevoelig voor en resistent tegen stof, olie, bijtende oplossingen en extreme invloeden van natuurverschijnselen. In die mate zelfs dat ze veilig schoongemaakt kunnen worden met een hogedrukreiniger aan hoge temperaturen. Hun lange mechanische levensduur en de mogelijkheid om te functioneren in een omgeving met potentieel explosiegevaar maakt deze nieuwe drukknoppen geschikt voor nagenoeg elke toepassing.

Wanneer het op communicatie aankomt, is SIRIUS ACT een bijzonder sterke speler. In een handomdraai verbindt u de drukknoppen en meldapparaten echtstreeks met de controller, op het terrein of het bedieningspaneel via ROFINET, AS-Interface en IO-Link. Dit bespaart u veel werk en tijd voor bekabeling, reduceert het foutenrisico aanzienlijk en biedt extra flexibiliteit voor latere aanpassingen en uitbreidingen.

En dankzij het engineeringframework TIA Portal (Totally Integrated Automation Portal) ligt een brede waaier van diagnose- en parameteropties binnen handbereik.


De belangrijkste troeven nog even voor u op een rijtje:
  • Modulaire drukknoppen in vier designfamilies
  • Uitgebreide keuze van drukknoppen, schakelaars en verklikkers in diverse kleuren en ontwerpen voor iedere mogelijke toepassing.
  • Bijzonder eenvoudig te installeren en te demonteren.
  • Vormvaste designs met IP69K beveiligingsgraad.
  • Flexibele communicatie via PROFINET

 


 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.