You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Slecht licht maakt scoren moeilijk

Slecht licht maakt scoren moeilijk | Ledvance


Vertrouw op de support van sterke partners

Met de jaarlijkse gezamenlijke campagne hebben LEDVANCE en Cebeo wederom de handen ineengeslagen om jou innovatieve verlichting met echte voordelen te bieden: een breed aanbod van toekomstbestendige lichtoplossingen en handige online tools, die jouw dagelijks werk gemakkelijker maken en de behoeften van jouw klanten vervullen.

Wij weten wat er nodig is voor succesvolle professionele verlichtingsinstallaties en ondersteunen jou bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw projecten. Lees verder op deze website en profiteer tot en met 30 november 2020 van ons Highlight product welke gedurende deze periode extra in de kijker wordt gezet én de speciale Cebeo Rewards spaaractie van Cebeo en LEDVANCE!

 

LEDVANCE Online trainingen

Wil je jouw lichtkennis vergroten? Het online trainingsplatform van LEDVANCE wordt regelmatig uitgebreid met nog meer nieuwe trainingen.

Met deze online trainingen kan je gemakkelijk en waar je maar wilt meer te weten komen over verlichting in verschillende toepassingsgebieden, praktische tips over installatie, controle van geïntegreerde standaarden, planningstips en nog veel meer. Print na een succesvolle afronding van een training jouw certificaat uit!

Hoe kan je deelnemen? Ga naar training.ledvance.com. In enkele stappen ben je geregistreerd en kan je deelnemen aan de LEDVANCE online trainingen.

Naar de online trainingen

Ledvance

 

 

Fast Light Calculation Tool

Op maat gemaakte berekeningen
met onze Fast Light Calculation Tool

De Fast Light Calculation Tool is een handige rekentool voor installateurs en verlichtingsprofessionals die op een snelle en eenvoudige manier verlichtingsprojecten succesvol willen plannen. De resultaten worden opgesteld in een PDF document dat je bijvoorbeeld kunt meesturen met jouw e-mail offertes. We geven jou individueel advies en plannen samen met jou de optimale verlichting voor jouw project. De informatie die deze tool verstrekt omvat:

  • Aantal benodigde armaturen

  • Plattegrond waarin de verdeling van de armaturen zichtbaar wordt

  • Verlichtingssterkte, totaal vermogen (W) en specifieke belasting (W/m2)

  • Lichtverdelingscurve voor elk armatuur

  • PDF met berekeningsresultaten

NAAR DE CALCULATOR

 

 

Cebeo Rewards

 

SPAAR VOOR MOOIE GESCHENKEN!
met Cebeo en LEDVANCE.

Profiteer van hoogwaardige verlichtingsproducten van LEDVANCE voor jouw projecten en spaar tegelijkertijd punten voor het Cebeo Rewards programma. Kies jouw favoriete item uit meer dan 2000 prachtige geschenken! hierboven vind je slechts een selectie van een zeer breed aanbod aan cadeaus. Sparen kan gedurende de campagneperiode van 1 oktober tot en met 30 november 2020.

REGISTREER je HIER

Lees hier de spelregels en voorwaarden

Bij aankoop van ons Highlight product LEDVANCE Surface Bulkhead ontvang je maar liefst het driedubbele aantal punten!Maak kennis met ons Highlight product!
De Surface Bulkhead: een robuuste en flexibele keuze

De LEDVANCE Surface Bulkhead is een plafond-/wandarmatuur en wordt gekenmerkt door een stabiele constructie, een slagvaste behuizing (IK10) en een hoge beschermingsklasse IP65. Torx schroeven maken het moeilijker om de armaturen te verwijderen met een conventionele schroevendraaier, waardoor ze ideaal beschermd zijn tegen vandalisme.

 

ledvance

ledvance

ledvance

ledvance

ledvance

ledvance

 

De LEDVANCE Surface Bulkhead armaturen hebben een lange levensduur van 50.000 uur (L70) en zijn verkrijgbaar in 4 varianten: On/off, Sensor, Emergency en Sensor Emergency uitvoering. Iedere variant kent twee diameters (250 en 300 mm), twee lichtstromen (800 en 1.400 lumen), twee behuizingskleuren (wit en zwart) en twee lichtkleuren (3.000K en 4.000K). RING en EYELID zijn als armatuuraccessoire separaat verkrijgbaar. De sensorversies zijn uitgerust met de nieuwste sensortechnologie. De flexibele instelopties maken verlichting naar wens mogelijk. Zo worden lichtcomfort en veiligheid gecombineerd met maximale efficiëntie.

De Surface Bulkhead is inzetbaar voor een breed scala aan toepassingsgebieden, bijvoorbeeld in trappenhuizen, gangen, entreegebieden, onderdoorgangen, residentieel. Dankzij de hoge IK-rating is Surface Bulkhead zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes.

Bekijk aanbod

 

Wist je dat je bij aankoop van het Highlight product het driedubbele aantal punten ontvangt voor de Cebeo Rewards spaaractie?

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.