You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Slimme verlichting eenvoudig geïnstalleerd!

ledvance dame

Ledvance

Slimme oplossingen in woontoepassingen zijn een enorme trend. Een groeiend aantal particuliere klanten zou Smart Home Automation functies in hun woonruimte willen integreren. Boven aan hun verlanglijstje staat slimme verlichting. Licht dat zich aanpast aan individueel gebruiksgedrag en dat flexibel en mobiel kan worden gestuurd - zelfs als ze op pad zijn. LEDVANCE is uw deskundige partner voor slimme verlichting.

Het nieuwe Professional Smart for Residential assortiment van LEDVANCE biedt de veelomvattende combinatie van innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid. Wij leveren een geschikte oplossing voor zeer uiteenlopende behoeften aan slimme verlichting.

 

Waarom slimme oplossingen van LEDVANCE? 3 antwoorden:

Bediening. Assortiment. Service.


Eenvoudig slim te maken. 

U profiteert van een eenvoudige installatie, de gebruiker profiteert van een enorme flexibiliteit in het sturen van de slimme producten. Men heeft keuze tussen verschillende stemsturingsoplossingen of een app. Het is een vertrouwd en gebruiksvriendelijk systeem.


Groothandelsservice

U als installateur profiteert van een aantal groothandelsservices, zoals compatibiliteitslijsten, snelle levering en aankopen bij één leverancier (one-stop-shop).


Productassortiment

Het uitgebreide slimme assortiment van LEDVANCE is compatibel met andere gateways, bijvoorbeeld met Philips Hue, wat een snelle integratie en een grote vrije keuze via ZigBee 3.0 Standard Protocol garandeert.

Onze Bluetooth Mesh producten zijn zeer innovatief en bieden beveiligde technologie. Zij maken onderlinge verbindingen tussen vele apparaten, een grotere veiligheid dankzij gegevensencryptie en identiteitscontrole mogelijk. In alle ZigBee producten gebruiken we het ZigBee 3.0 Standard Protocol, dat meerdere netwerktopologieën en hoogwaardige veiligheidsmechanismen voor het beveiligen van gegevensverbindingen ondersteunt.

Slimme producten van LEDVANCE zijn perfect ontworpen voor de behoeften van de klant: eenvoudige installatie, goede prijs-prestatieverhouding en fantastische functies, zoals dimfunctie of RGB-modus.

 

Verschillende bedieningsmogelijkheden

Modern en flexibel

stemsturing

Stemsturing

Het kan niet makkelijker: praat gewoon tegen Amazon Echo, de Google Assistant of Siri van Apple en bedien uw verlichting individueel met uw stem. Zonder een vinger te bewegen.

 

appsturing

Appsturing

De snelste oplossing voor een individuele instelling van verlichting is onze LEDVANCE Smart app. Door een directe Bluetooth-verbinding tussen het mobiele apparaat en het smart product zijn er geen andere systemen of gateways nodig.

 

Grootste productcompatibiliteit

Beschikbaarheid met Zigbee 3.0 of bluetooth technologie.

bluetooth 

De PARATHOM Bluetooth serie biedt vele uiteenlopende voordelen. Met de Bluetooth-technologie is bediening  mogelijk met de stem of een app. Dankzij de gemeenschappelijke Bluetooth-technologie verloopt de in stelling en sturing gegarandeerd eenvoudig. Voor een geavanceerd huis kunnen de PARATHOM Bluetooth lampen in en onderling Bluetooth-netwerk worden geïntegreerd via de LEDVANCE SMART+ app.

 

zigbee

Het LEDVANCE PARATHOM ZigBee assortiment kan worden gebruikt met een externe gateway of zelfs nog eenvoudiger met de meest recente slimme speaker, bijvoorbeeld Amazon Echo Plus, waar de gateway al is ingebouwd. Dankzij de meest recente technologie van ZigBee 3.0 is een hoge veiligheidsnorm gegarandeerd, terwijl bediening van waar dan ook mogelijk is.

 

Download de brochure LEDVANCE SMART RESIDENTIEEL

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.