You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Slimme woningen met Niko Home Control

niko

 

Nieuwbouw, verbouwing, grondige renovatie of kleine renovatie: met Niko Home Control heb je voor elk project, elk budget en iedere klant een antwoord op de vraag naar huisautomatisering. Voor jouw klanten die nieuw bouwen, verbouwen of grondig renoveren, is Niko Home Control voor busbekabeling de ideale oplossing. De flexibiliteit van het systeem geeft hen in de toekomst oneindig veel mogelijkheden tot uitbreiding. Voor klanten die hun huis slim willen maken zonder kappen en breken of gedeeltelijk willen renoveren met een beperkt budget, kan je Niko Home Control installeren op traditionele bekabeling.

 

 

niko

De kracht van Zigbee® 

Nu zijn ook Zigbee®-producten onderdeel van het portfolio Niko Home Control voor traditionele bekabeling. Als open en performante standaard voor draadloze communicatie is Zigbee® namelijk uiterst geschikt om woningen met bestaande bekabeling slim te maken.  
 
Wat Zigbee® biedt extra flexibiliteit, minder installatiekosten en een brede waaier aan functionaliteiten. Het gebeurt allemaal draadloos en betrouwbaar, want 230V-gevoede Zigbee®-toestellen zetten een mesh-netwerk op voor hun onderlinge communicatie. Dat betekent dat alle 230V-geconnecteerde producten signalen binnen hun eigen netwerk ontvangen en dit op hun beurt verder uitzenden. Het resultaat? Stabiele en betrouwbare communicatie over een grotere afstand. 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.