You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ontdek het 3 in 1 design van Miele Triflex HX1: een unieke snoerloze stofzuiger

 

triflex

ZO FLEXIBEL.

Ontdek het 3 in 1 design van de Miele Triflex, een unieke snoerloze stofzuiger die je op drie manieren kunt gebruiken.

triflex

MOEITELOOS REINIGEN.

Met de verstelbare PowerUnit onderaan is de stofzuiger uiterst wendbaar en eenvoudig te bedienen. In combinatie met de ultrabrede elektroborstel maak je grote oppervlakken makkelijk schoon.

triflex

KAN OVERAL BIJ.

Moeilijk bereikbare plaatsen? Met de PowerUnit bovenaan kun je de Triflex probleemloos omhoogheffen en heen en weer bewegen. Ideaal om het plafond of onder lage meubels te stofzuigen.

triflex

MAKKELIJK TE HANTEREN.

Gebruik alleen de PowerUnit (zonder steel) om makkelijk, snel en grondig kleine oppervlakken, zoals meubels en autostoelen, schoon te maken. Met de Triflex is het resultaat altijd optimaal!

triflex

 

ZO KRACHTIG.

Dankzij de speciale Vortex technologie en de robuuste elektroborstel heeft de Triflex een even uitmuntende zuigkracht als een sterke Miele sledestofzuiger. Een HEPA-filter (bij Triflex HX1 Pro en Triflex Cat & Dog) garandeert bovendien dat zelfs de allerkleinste stofdeeltjes worden opgenomen.

triflex

ZO SNEL.

De ultrabrede elektroborstel reinigt grote oppervlakken uitermate snel én levert daarbij keer op keer topprestaties. De borstel past zich automatisch aan elk vloertype aan, voor een grondige reiniging van alle oppervlakken in een handomdraai.

 

 

triflex

 

GEEN SNOER. GEEN COMPROMISSEN.

Door de verwisselbare VARTA® Li-ion batterij heb je een maximale autonomie tot 60 minuten (op zuigkracht 1). Sommige Triflex modellen, zoals de Triflex Pro, zijn bovendien uitgerust met een tweede batterij, wat de autonomie verdubbelt tot maximum 120 minuten. Superhandig en de perfecte oplossing bij grote oppervlakken! Dankzij het extra batterijlaadstation kun je beide batterijen zelfs tegelijk opladen.

BEKIJK DE VOLLEDIGE BROCHURE

BEKIJK HET AANBOD TRIFLEX HX1

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.