You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Speciale batterijen voor elke energiebehoefte

VARTA biedt het meest uitgebreide premium assortiment met speciale lithium-, zilver- en alkalinebatterijen op de markt. Gericht op de eisen van Smart Home & Smart Security-apparaten, medische apparatuur, sleutelhangers, camera's, horloges en nog veel meer moderne elektronische apparaten.

bekijk het volledige varta aanbod

 

ELECTRONICS - LITHIUMKNOOPCELLEN

High-tech lithiumknoopcellen ontworpen om betrouwbare stroom te leveren aan kleine elektronische apparaten. Perfect voor verschillende toepassingen, zoals sleutelhangers, weegschalen, afstandsbedieningen, Smart Home-apparaten, medische apparatuur en nog veel meer.

cebeo

 

ELECTRONICS - ALKALINE

VARTA Alkaline speciale batterijen, ideaal voor veel verschillende toepassingen die een continue energievoorziening vereisen, van speelgoed, verlichting en insulinepompen tot uw garagedeuropener en nog veel meer!

cebeo

 

PROFESSIONAL LITHIUM

Betrouwbare, duurzame professionele lithiumbatterijen kunnen snel een hoge output leveren, perfect geschikt voor de modernste Smart Home & Smart Security-apparaten van vandaag en ideaal voor camera's, fotoflitsers en zaklampen.

cebeo

 

HORLOGEBATTERIJEN

Het meest complete assortiment van betrouwbare horlogebatterijen voor een grote verscheidenheid aan digitale en analoge horloges. Bestand tegen schokken, trillingen en versnelling en geschikt voor zowel draagbare apparaten als speelgoed, rekenmachines en afstandsbedieningen.

cebeo

 


Ook beschikbaar in J-Packs voor grote volumes!
d

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.