You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Spot Gen 2: nieuw assortiment voor residentiële en professionele toepassingen

ledvance

 

LEDVANCE introduceert een nieuwe generatie dimbare CRI90 inbouwspots, die in totaal zes families omvat inclusief de benodigde accessoires voor snelle en eenvoudige montage in plafonds. Alle spots hebben een universele gatmaat van 68 mm. Het portfolio omvat vaste en verstelbare versies, met warmwit tot koelwit licht en een hoge kleurweergave. De Spotfamilie dekt ook speciale eisen in energiezuinige woningbouw, brandwerende plafonds of vochtige ruimtes. De Air modellen zijn bij uitstek geschikt voor zogenoemde Low-energy plafonds.

BEKIJK DE VIDEO

Alle varianten hebben een behuizing vervaardigd van aluminium, beschikbaar in de kleuren wit, zwart en zilver. De spots hebben een uitstralingshoek van 36 graden, zijn beschikbaar in de lichtkleuren 927, 930 en 940 en hebben een levensduur tot 50.000 uur (L70). Ze worden standaard geleverd met externe dimbare TRIAC driver en zijn voorzien van een Powerselect schakelaar op de driver, om bij de montage het juiste vermogen te kiezen. Installatie en elektrische aansluiting is eenvoudig en zonder gereedschap dankzij de connectoren. Voor de inbouw in bestaande plafondopeningen zijn ringen beschikbaar in de diameters 133 en 180 mm.

De ENEC gekeurde spots zijn ideaal geschikt als energiebesparende oplossing in hotels, restaurants, bars, galerieën, musea en woonhuizen. De levensduur is 50.000 uur (L70). LEDVANCE geeft een garantie van 5 jaar.

Bekijk ons assortiment

ledvance
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.