You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Klaar voor de toekomst met de Sunny Home Manager 2.0

sma ses home energy management 2.0

SMA Energy System Home maakt echt slim energiebeheer mogelijk zonder in te boeten aan comfort. Het besturingscentrum, de Sunny Home Manager 2.0 stuurt grootverbruikers, laadpaal en opslag aan en houdt daarbij rekening met verbruiksprofiel en prioriteiten in combinatie met de weersvoorspelling. Zo neemt het verbruik van eigen stroom toe en is uw klant helemaal klaar voor de digitale meter in Vlaanderen.

Slim energiebeheer begint met de installatie van een Sunny Home Manager in de meterkast. Dit toestel meet alle energiestromen in huis en leert zichzelf door kunstmatige intelligentie het verloop van het stroomverbruik in de woning aan. Het houdt rekening met de ingestelde prioriteiten en combineert eigen stroom met stroom van het net, om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat de auto opgeladen is wanneer uw klant hem nodig heeft. Als installateur haalt u uit dit slimme toestel de informatie die u nodig hebt om uw klant correct te adviseren over de uitbreiding van de installatie voor nog meer eigenverbruik. Uw klant volgt indien gewenst de productie en het verbruik op met de Energy app op de smartphone.

Met het SMA Energy System Home en de Sunny Home Manager biedt SMA het enige echt intelligente energiebeheersysteem op de markt dat toelaat om meer eigen stroom te verbruiken, de energiefactuur te verlagen en CO2 te besparen zonder comfortverlies. Klik hier voor de technische informatie.

Lees meer in de SMA Energy System Home Brochure

 

Bekijk ons assortiment

sunny home manager 2.0
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.