You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Terug naar school met Signify Academy

Bijblijven op je eigen vakgebied is in de huidige situatie als gevolg van het coronavirus niet altijd even gemakkelijk. Kennis opdoen om mee te blijven gaan met de ontwikkelingen van de markt is heel belangrijk. Daarom bieden we onze klanten aan om juist nu terug te gaan naar school. Signify (voorheen Philips Lighting) levert daarvoor met zijn eigen academie een unieke mogelijkheid.

 
Leer alles over verlichting

De Signify Lighting Academy is een online leerplatform en heeft alles in huis om op een gemakkelijke manier meer te leren over verlichting. De speciale trainingsprogramma’s zijn gemaakt om up-to-date te blijven met de laatste technologieën en technieken. Het biedt korte video’s om je door de wereld van de nieuwste lichtsystemen en LED-technologie te leiden. Bovendien zijn er mogelijkheden om certificaten te behalen bij het volgen van een cursus.

 
Over Signify

Signify is de wereldmarktleider in verlichting voor professionals, consumenten en verlichting voor het Internet of Things. Signify brengt merken op de markt als Philips, Interact, Modular Lighting Instruments, Color Kinetics en Wizz.

De mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de Signify Lighting Academy wordt je aangeboden door Cebeo en Signify. Via deze link ga je direct naar de Lighting Academy. Meld je aan en begin vandaag nog met het bijspijkeren van je kennis!

 

registreer je nu!

 

signify e learning

 

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.