You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Tracklight Spot ZOOM DIM van LEDVANCE

De Tracklight Spot ZOOM DIM van LEDVANCE is een hoogwaardige, dimbare 3-fasen tracklightspot voor een breed gamma aan toepassingen.

De spot is een directe vervanging van armaturen met HID lampen en zorgt voor uitstekende verlichting in galerijen of (kleding)winkels dankzij CRI 97, een dimmer direct op de behuizing en een volledig intrekbare manuele zoomlens, uitstralingshoek 15°- 55°.

De Tracklight Spot ZOOM DIM wordt geleverd met een standaard 3-fasen adapter die compatibel is met alle gangbare rails en is voorzien van een robuuste gegoten aluminiumbehuizing. Dankzij het minimalistische ontwerp wordt alle aandacht op het te verlichten object gericht. De draaihoek (350 °) en kantelhoek (90 °) bieden hoge flexibiliteit voor het aanlichten van ruimten en voorwerpen. De speciale elektronische voorschakelapparatuur zorgt voor een minimum aan flikkeringen.

 

ledvance tracklight april

 

De Tracklight Spot ZOOM DIM is beschikbaar met een behuizing in mat zwart of wit, in kleurtemperatuur 3.000K en 4.000K en heeft een levensduur tot 50.000 uur (L70/B10 @ 25 °C).

LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar.

 

Bekijk ons assortiment


 

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.