You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ultra is het product van een perfecte technologische vooruitgang

comelit ultra


Ontworpen en ontwikkeld om aan elke behoefte en wens tegemoet te komen.

Uniek, sterk en bovendien innovatief: 3 woorden die de essentie omvatten van het nieuwe Ultra-deurstation. Ultra is het innovatieve modulaire deurstation, beschikbaar in 2-draads technologie en IP, met een modern uiterlijk, elegante vormgeving en een 100% Italiaans design, geboren uit de creativiteit van de Milanese architectuurstudio Habits.

Dankzij de modulaire opbouw is dit product geschikt voor oneindig veel toepassingen, een eenvoudige rechthoekige vorm van 9,5x9 cm waaromheen verschillende samenstellingen mogelijk zijn, van audio of audio/ videomodules, drukknopmodules van diverse materialen tot Touch-technologie.

 

ultra
ultra

Ultra is uitgevoerd met de beste materialen die geselecteerd zijn na talloze onderzoeken en tests tegen water, stof en stoten. Het frame van gegoten aluminium biedt een hoge weerstand tegen weersinvloeden, chemische corrosie en UV-straling. De kunststof drukknoppen zijn uitgevoerd in methacrylaat dat bestand is tegen vergeling en vertroebeling: dit is hetzelfde materiaal als gebruikt wordt voor de verlichtingsunits in auto's en zorgt voor een uitstekende weerstand tegen hitte en weersinvloeden.

Ultra is ontwikkeld om zich aan te passen aan uiteenlopende toepassingen, van een enkele woning tot grote wooncomplexen. Het analoge deurstation is ideaal voor kleinere toepassingen zoals villa’s en kleine wooncomplexen. Dankzij de modulaire constructie kunnen er drukknoppen worden toegevoegd, om beter te kunnen inspelen op verschillende wensen. Met het touchscreen, het numerieke toetsenbord (waarmee het ook mogelijk is oproepen te plaatsen, naast de functie als codeklavier.) en het digitale namenregister, vormt het de ideale oplossing om ook toe te passen in grote wooncomplexen met honderden appartementen.

Bekijk het volledige aanbod

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.