You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

UV-C desinfectiesystemen van Thermo-Bel

thermo

Arbeidstijd is arbeidsveiligheid…gezondheid is meer dan ooit prioriteit nummer 1 en dit niet alleen in je thuisbubbel maar evenzeer op kantoor, op hotel, op school, in shops en winkelcentra, op café en restaurant, bij je favoriete sportclub, in sport- en jeugdaccommodaties en uiteraard in ziekenhuizen en woonzorgcentra.

De lucht die we in deze locaties inademen, is verre van schoon, helder en zuiver. Deze lucht die jij dagelijks inademt, bevat allerhande ongezonde stoffen als daar zijn: bacteriën, virussen, pollen, rook, soms zelfs giftige gassen. Vooral in ziekenhuizen is dit een echt gekend probleem! Ziekenhuisinfecties treffen ongeveer 10% van de patiënten tijdens hun verblijf. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat tot 20% van alle infecties waaronder griep, luchtwegeninfecties, schimmels, longontsteking en MRSA, via de lucht worden overgedragen. Dit heeft zware consequenties, zowel op vlak van menselijk leed als qua financiële kost. Tuberculose (TBC) wordt zelfs 100% via de lucht overgedragen.

 

"Geproduceerd in Europa met hoogwaardige Philips-lichtbronnen."


De UV-C zuiveringssystemen van THERMO-BEL bieden niet alleen een veilige en betrouwbare oplossing maar ook een duurzame. THERMO-BEL desinfectietoestellen zijn zowel geschikt in ventilatiesystemen als voor stand-alone ontsmetting.

De THERMO-BEL UV-C lampsystemen zijn daarom aangewezen voor oppervlaktedesinfectie in de voedings- en drankenindustrie, voor ziekenhuiskamers, in woon- en zorgcentra, in winkel- en shoppingcentra, in het openbaar vervoer zoals in bussen, trams, treinen, vliegtuigen en cruiseschepen, in sport – recreatie - en cultuuraccommodaties, in scholen enz.

THERMO-BEL UV-C zuiveringssystemen bieden bescherming tegen ziektekiemen en ziekteverwekkers in de lucht en creëren een veiliger en gezonder binnenklimaat net dankzij de zuiverende kracht van UV-C licht.

Thermobel

Desinfectietoestel B AIR V2 UV-C

BAIRV2
UV-C Lucht-desinfectie unit Thermobel B AIR-V2 desinfecteert ruimtes 120m³/45m²

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.